Milyen Technogym szobakerékpárokkal tudsz hatékonyan edzeni?

A szobakerékpár sokak kedvence, hiszen úgy erősíti az alsótest izmait, hogy az ízületekre gyakorolt hatása sokkal kedvezőbb mint a futópados edzés. Így túlsúlyosok számára is kiválóan alkalmas. Akik szeretnének javítani kardiovaszkuláris állapotukon, fogyni szeretnének és erősíteni, illetve formálni comb- és fenékizmaikat egy szobakerékpár választásával nem lőhetnek mellé. Mi most az egyik legnépszerűbb kardiógép-forgalmazó cég a Technogym szobakerékpárjait mutatjuk be, melyeket az edzőtermekben is használnak nap mint nap.

Miért a Technogym?

A Technogym kardiógépei (futópadok, taposók, ellipszis trénerek, szobakerékpárok, korcsolyázó gép, kézi kerékpár, crossover) kiválóan alkalmasak otthoni edzésre és magas színvonalú edzőtermek illetve fitneszközpontok számára is egyaránt. Küldetésük, hogy segítsék az embereket abban, hogy jobban éljenek. A vállalat ezt a lehető legjobb orvosilag tesztelt edzőberendezéssel, szolgáltatásokkal és programokkal éri el, amelyek mindegyike korszerű technológiát használ.

technogym-excite-futópad

Technogym Excite 700 futópad

2017-ben több mint 3000 világklasszis sportoló, több mint 200 országból indult London legnagyobb sporteseményén. A Technogym fitneszeszközei a sportolók edzését korszerű kardióval és funkcionális felszereléssel látták el, hogy első osztályú képzési lehetőségeket biztosítsanak a sportolók számára, mind a felkészülés során, mind a bajnokság alatt.

Technogym_szobakerékpárok_edzéshez

London 2017- A Technogym az atlétikai és a para atlétikai világbajnokság hivatalos fitnesz eszköz beszállítója volt

Technogym professzionális edzőtermi kerékpárjai pontos mérnöki tervezés alapján készültek, orvosilag és ergonómiailag teszteltek.

Technogym Bike Forma szobabicikli szórakoztatástámogató rendszerrel

A Technogym Bike Forma szobakerékpár használatával hatékonyan javíthatod állóképességedet. Az állandó pulzusú (CPR) készüléke és a telemetrikus sáv kíséri a gépet, ami azt jelenti, hogy a pulzus alapján tervezheted az edzést. A pulzusszám-program követésével lehetőségeid szerint edzhetsz, fokozatosan növelve a teljesítményt, és ezáltal az állóképességet. A szórakoztatástámogató rendszer, amely lehetővé teszi az edzéseket iPad-vel, iPhone-val vagy iPod-val.

technogym bike forma szobabicikli

technogym bike forma kijelző

A Technogym Excite 700 szobakerékpár ergonómikus, “igazi úti” edzésélményt kínál

Számos új funkcióval bővült a kerékpár, amely lehetővé teszi a felhasználást a sokféle kerékpáros környezet megismerésében. A kerékpár hátsó végén a nyeregbe helyezett gélbetétek növelik a kényelmet, a pedálok közötti távolság csökkentését pedig valósághűbb kerékpáros élmény nyújt. Az exkluzív kormányrúd puha és ergonomikus könyöktámaszt kínál, amely maximális kényelmet nyújt versenypozícióban. Az ülésmagasság állítható, és a célorientált kijelző segít a motiváltságban.

technogym háttámlás szobakerékpár tv

Technogym Excite 700 háttámlás szobakerékpár

 

technogym szobakerékpár ledA modernebb Technogym tévés kijelzők mellett ugyanúgy megtalálhatóak még a ledes szobakerékpárok is, melyeknek előnye, hogy meghibásodási esélye csekély és áruk is kedvezőbb. Jellemzői: előre beállítható edzésprogramok, idő-, távolság-, kalóriaszámláló, különböző nehézségi szintek stb. További információ ITT

 

technogym-excite-700-ülő-szobakerékpár-ledes

Technogym ülő szobakerékpár LEDDEL

technogym háttámlás szobakeékpár ledes

Technogym háttámlás szobakeékpár LEDDEL

Tecnogym Spinning Bike a csoportos fitnesz edzések eszköze

Azok használják leginkább, akik sportszerűen kerékpároznak. Természetesen azok számára is megfelelő választás, akik jó időben sokat tekernek kondíciójuk javítására, ők télen, rossz időben otthoni körülmények között ugyanúgy edzésben maradhatnak.

Akár kalóriát akarsz égetni, vagy formában maradni esetleg csak egy jó stresszoldó tekerésre vágysz a Technogym egy teljes és reális beltéri kerékpáros élményt nyújt, amely segít elérni a célt.

Technogym spinning kerékpár

Technogym spinning kerékpár

Szobabicikli vagy spinning? Segítünk dönteni ITT

Tetszik? Oszd meg!