A Technogym Excite 700 Crossover egyedülálló mozgásélményének köszönhetően hatékony edzést kínál, rengeteg szórakozással. A három az egyben az alsó test oldalirányú mozgását a felsőtest konvergens edzésével kombinálva bekapcsolja a karokat, a törzset, a lábakat a hihetetlenül hatékony teljes test-edzéshez. Egyszerűen ideális minden fitneszcélhoz, a súlycsökkentéstől és a jobb kondíciótól kezdve az erő fejlesztéséig.

A három különböző mozgási síknak köszönhetően a berendezés központja folyamatosan mozog, forog és alkalmazkodik az alsótest eltolódásához, amikor a mozgó felület megváltoztatja a helyzetét. Edzés közben a lábak hátrafelé, kifelé mozognak és cserélődnek. Az eredmény hihetetlenül intenzív alapedzés, amely szintén segíti az egyensúlyt és a koordinációt. Minél többet használod, annál könnyebb és szórakoztatóbb lesz!

A Technogym Excite 700 Crossover

Táblagép LCD Unity ™ konzolos érintőképernyővel van felszerelve. Az Android technológia segítségével könnyű elcsúsztatni, görgetni, megérinteni és ugrani az izgalmas interaktív lehetőségek között. Ide tartozik a 15 beépített program és a Technogym mywellness® felhőplatform, ahonnan letöltheted a Technogym alkalmazásokat, létrehozhatsz személyes profilokat és megoszthatsz tartalmat.

A mozgatható kormányrúddal és a rögzített központi rúddal könnyű váltani a teljes testedzés és az alsótest edzése között, míg a 25 erősségi szint elegendő intenzitást biztosít minden edzettségi szinthez. A mozgatható kormányon található praktikus gyorsbillentyűk lehetővé teszik a beállítások megváltoztatását, miközben a beépített kézi érzékelők pontosan mérik a pulzusszámot.

Folyamatos karbantartást nem igényel!

A Technogym Excite 700 Crossover műszaki adatai

Hosszúság 163 cm
Szélesség 76 cm
Magasság 170 cm
Súly 155 kg
Erősségi fokozatok 1-25
Edzésprogramok 23
Használó maximális súlya 180 kg

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!