Technogym használt futópad, taposógép, szobabicikli, ellipszis tréner
A Techno­­gym több mint két évtizede elkötelezte magát a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend és a pozitív mentális hozzáállás által elérhető jobb életmód iránt. A céget három dolog teszi különlegessé: a mindent átfogó innováció, a teljeskörű wellness megoldások és az alapítói filozófia, hogy az üzletet társadalmi felelősséggel kell ötvözni.

Az 1983-ban létrehozott manufaktúra mára 1400 alkalmazottal működik Olaszországban a tervezéstől egészen a gyártásig. A Technogym termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik. Az orvostudományi kutatások és vizsgálatok képezik a Technogym minden igény kielégítésére való elkötelezettségének alapját. A folyamatos fejlesztések teszik lehetővé, hogy Ön a legjobbat használhassa az otthonában és az edzőteremben is egyaránt. A szemet gyönyörködtető stílus, a biomechanikai tervezés és professzionális műszaki megoldások ötvöződnek az innovációval és a környezettudatos gondolkodással.

A TechnoGym széleskörű fitnesstermékei között megtalálhatóak futópadok, ellipszis trénerek, szobabiciklik, taposógépek, kondicionáló súlyzós gépek és különlegességek is. A TechnoGym prémium gépei megtalálhatóak számtalan Fitness studióban, szállodában, sportegyesületben, rehabilitációs központban, ahol bizonyítják megbízhatóságukat és terhelhetőségüket minden nap.

A Technogym gépek ma már több mint 100 országban vannak jelen világszerte. Több mint 35 millió ember használja kardio és erősító gépeit rendszeresen.

 

2015-ben a Technogym lett a Chelsea FC fitnesz berendezéseket szállító partnere.

A piacvezető wellness megoldásokat szolgáltató óriásvállalat lesz a fitnesz berendezések beszállítója a Chelsea FC első csapatának, az utánpótlásnak és női csapatának.

A megállapodás értelmében a Chelsea FC Surreyban és Cobhamban levő edzőpályáit a Technogym piacvezető fitnesz berendezéseivel szerelik fel .

Tetszik? Oszd meg!