Life Fitness használt futópad, taposógép, szobabicikli, ellipszis tréner
A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A Life Fitness berendezései (futópadok, szobabiciklik, ellipszis trénerek valamint további kardio-; és erősítő gépek) világszerte megtalálhatóak profi sportcsapatok edzőtermeiben, egyetemi sportlétesítményekben, valamint a legjobb egészségmegőrző klubokban.

De nem kell élsportolónak lennie ahhoz, hogy a Life Fitness termékeit használhassa. Az otthon edzők számára is elérhetők az előnyök, amelyek a szakértői tervezés, a legmodernebb technológia, a gondos formatervezés és az extrém tartósság ötvözetéből származnak, aminek révén a L. F. a világ vezető fitnessberendezés-márkájává vált.

De nézzük, hogyan is lett a Life Fitness a világ egyik vezető fitnessberendezés márkája?

Korai évek

Az egész a Lifecycle edzőkerékpárral kezdődött. Ez volt az első elektromos fitneszgép. A vegyész végzettségű Dr. Keene Dimick alkotta meg, aki nagyon szerette volna hatékonyabbá tenni rendszeres edzéseit.

1980-as évek

1984-ben a kapta meg új nevét, amikor a Lifecycle, Inc. vállalatot megvásárolta a Bally Manufacturing Corp. Ezekben az években lépett be a L. F. a digitális világba.

2000-es évek

A Life F. felismeri a fitneszgépek és a felhasználók összekötésében rejlő értékes lehetőséget. Ez az előrelátás kifizetődik, hiszen gépei kompatibilisek a később napvilágra kerülő alkalmazásokkal és hordható kiegészítő felszerelésekkel.

2007-ben a Life Fitness megalkotja az első iPod®-kompatibilis kardiogépet, az Elevation Seriest.

2010-es évek

A Life F. továbbra is elszántan törekszik az újításokra, aminek köszönhetően a legmodernebb technológiát alkalmazza, és újabbnál újabb termékeket fejleszt. A Life Fitness felkészülten néz szembe a fitnesztrendekkel, például azzal, hogy egyre népszerűbbek a csoportos edzések, és a piacot szinte elárasztják a fitneszalkalmazások.

Tetszik? Oszd meg!