feszes fenék formás combok

Számtalan comberősítő és fenékformáló gyakorlatot kipróbáltál már, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt? Nyáron ezek még inkább hangsúlyos területek. Ha eddig nem érted el a kívánt eredményt, ne add fel, inkább válts módszert! Összegyűjtöttünk neked néhány szuperhatékony otthoni kardiógépet, amelyekkel a fogyás mellet formálhatod a kritikus láb-és fenékizmokat is.

 

Szuperhatékony taposógép a villámgyors eredményekért

Ugye te is hallottad már, hogy a lépcsőzés az egyik legjobb gyakorlat, ha izmos combokra és formás popsira vágysz? A taposógépek pontosan ezt a mozdulatsort utánozzák le, csak éppen sokkal nagyobb intenzitással, így az eredmények is sokkal gyorsabban meglátszanak majd.

taposógép fenékformálás

A Technogym taposógépe hatékonyan segít a fenékformálásban

 

Technogym használt taposógép

Hatékonyságuk elsősorban speciális kialakításuknak köszönhető, és annak, hogy edzés közben egy másodpercre sem engednek megállni, így akár hetek alatt látványos változást tapasztalhatsz majd. Ezek után nem is csoda, hogy a taposógépeket gyakran a nők kedvenc otthoni kardiógépeként is emlegetik.

A legideálisabb függőleges pozícióban tartani a testet, és a támaszkodót az egyensúly megtartására használni, közben pedig a testhelyzetet változtatni, ha más izomcsoportot szeretnénk megmozgatni.

 

 

 

 

Kényelmes szobakerékpár a szórakoztató otthoni edzésekhez

A taposógépes edzés túl intenzívnek tűnik számodra? Inkább valami kényelmesebb, de mégis eredményes mozgásformára vágysz? Akkor a szobakerékpárokat neked találták ki, hiszen elsősorban a combokat és a feneket dolgoztatják meg, viszont a felsőtest izmait is átmozgatják, így pedig akár néhány plusz kilót is könnyedén leadhatsz.

szobabicikli fenékformálás

A tévhitekkel ellentétben ráadásul a szobakerékpárok is hatékonyak, ha megfelelően használod őket. Ehhez azonban 45-60 perc közötti edzésekre lesz szükséged még otthon is, ennyi idő alatt azonban akár 700 kalóriát is elégethetsz.

És természetesen a kényelemről sem kell lemondanod, hiszen az olyan modern szobakerékpárok, mint például a Life Fitness vagy a Technogym kínálatában megtalálod az ülő- és a háttámlás modelleket egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy ezek a kardiogépek annyira csendesek, hogy tekerés közben akár kedvenc sorozatodat is berakhatod.

Technogym használt szobakerékpár

Komolyabban érdeklődsz a szobakerékpárok iránt? Sőt, már el is döntötted, hogy beszerzel egyet magadnak? Akkor érdemes ránézni arra is gyorsan, hogy az ideális modell kiválasztása során milyen szempontokat célszerű figyelembe venni »

Star Trac NXT Belt Spinner Bike

Star Trac NXT Belt Spinner Bike

Ellipszis tréner, ha az alsó- és felsőtest izmait is erősítenéd

Ha nem elégszel meg a formás combokkal és a feszes fenékkel, hanem szeretnél leadni jó néhány plusz kilót is, akkor egy használt ellipszis trénernél keresve sem találsz jobb kardiogépet otthonra.

Technogym használt elliptika

A Technogym használt elliptika egyaránt átmozgatja az alsó- és felsőtest izmait

 

Miért olyan hatékony az ellipszis tréner?

  • változatos gyakorlatokat végezhetsz vele otthon is,
  • az intenzitást edzettségi szintedhez igazíthatod,
  • előre beállított programok közül válogathatsz,
  • számos pozitív élettani hatása van, amitől fittebb leszel,
  • kíméli az ízületeket

Crossover a négyfejű combizom hatékony megdolgoztatására

A Crossovereket sokan hajlamosak összetéveszteni az elliptikus trénerekkel, pedig akad köztük jó néhány különbség. Előbbiek ugyanis egy speciális, újfajta oldalirányú mozgásformával sokkal hatékonyabban dolgoztatják meg a négyfejű combizmot.

Technogym Excite Crossoverrel a formás testért

A comb mellett természetesen a vádlit és a feneket is megmozgatják, sőt, a modernebb gépek, mint például a Technogym már olyan mozgókarokkal rendelkeznek, amelyek a felsőtestet is alaposan megedzik.

 

Találd meg a tökéletes otthoni kardiogépet, nézz rá a Használt kondigépek széles választékára most!

life-fitness-hasznalt-futopad

Life Fitness Inspire 95T használt futópad

Life Fitness 95X Inspire használt elliptikus tréner

Life Fitness 95X Inspire elliptikus tréner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetszik? Oszd meg!