technogym kardiógépek

A Technogym kardiógépei tökéletes megoldást nyújtanak a fogyáshoz, az állóképesség fejlesztéshez vagy a megfelelő egészségi állapot megőrzéséhez. A rendelkezésre álló eszközök széles választékának köszönhetően Technogym képes segíteni a felhasználókat a sport- és jólléti célok elérésében.

 

Neked mi a célod a kardióedzéssel?

Testsúlycsökkentés, alakformálás, erőfejlesztés, nyújtógyakorlatok, vagy egyszerűen csak a megfelelő állapot elérése, netán izgalmas csoportos edzések? A Technogym kardiógépekkel elérheted mindezt és még ennél is többet. A berendezések kortól függetlenül minden felhasználói szintre, a kezdőtől a professzionálisig alkalmasak.

Technogym elliptika futópad

Technogym Excite elliptika, futópad

 

Technogym futópadok

Technogym használt futópad LED-es és TV-és változatban. Kijelző típusai: 700 LED, TV. Professzionális edzőtermi futópad. Kiemelkedően csendes. Az ütődést maximálisan elnyeli és visszaadja az energiát minden lépés végén, így biztosítva a természetes futás élményét. 

technogym-excite-futópad

Technogym Excite 700 futópad

A futófelület használata biztonságos, mind szélessége, mind hosszúsága alkalmazkodik a futómozdulatok és a felhasználók átlagos méreteihez. Terhelhetősége átlagon felüli. Az állítható paraméterezése (sebesség, futópad lejtése) kiváló, a kímélő üzemmódtól a legedzettebbek igényeit is kielégíti.

A futópad fenntartási költségei és zajszintje is megfelelő otthoni használatra. Folyamatos karbantartást nem igényel.

Technogym szobakerékpárok 

Számos új funkcióval bővült a kerékpár, amely lehetővé teszi a felhasználást a sokféle kerékpáros környezet megismerésében. A kerékpár hátsó végén a nyeregbe helyezett gélbetétek növelik a kényelmet, a pedálok közötti távolság csökkentését pedig valósághűbb kerékpáros élmény nyújt. Az exkluzív kormányrúd puha és ergonomikus könyöktámaszt kínál, amely maximális kényelmet nyújt versenypozícióban. Az ülésmagasság állítható, és a célorientált kijelző segít a motiváltságban.

technogym-ulo-szobakerekpar

Technogym ülő szobakerékpár

A modernebb Technogym tévés kijelzők mellett ugyanúgy megtalálhatóak még a ledes szobakerékpárok is, melyeknek előnye, hogy meghibásodási esélye csekély és áruk is kedvezőbb. Jellemzői: előre beállítható edzésprogramok, idő-, távolság-, kalóriaszámláló, különböző nehézségi szintek stb. További információ ITT

Technogym taposógépek (stepperek)

A stepper a lépcsőzés mozgásformáját utánozza, a lábak függőleges mozgásban vannak. Tökéletes választás egy taposó, ha formás combokra és fenékre vágysz rövid idő alatt. Az elliptikus futógépek pedig nevükből is adódóan a futást kombinálja elliptikus mozgással. Ha a lábak mellett a has, a kar és a mellkas izmait is megdolgoztatnád akkor pedig az ellipszis tréner lesz a jó választás számodra.

Technogym Excite taposógép, szobakerékpár

Technogym Excite taposógép, szobakerékpár

Technogym elliptika

Az edzés pozitív hatással van a vérnyomásra, vérkeringésre, növeli a tüdő vitális kapacitását és zsírt éget. Az elliptikus tréneren történő edzés során a lábak ellipszis alakú pályán mozognak. Az elliptikus tréneren történő edzés helyettesítheti a klasszikus futópad, szobakerékpár és taposógép használatát, emellett sokkal kíméletesebb térdízületekkel szemben.

Technogym Excite elliptika

Technogym Excite 700 elliptika

Technogym wave

A Cardio Wave edzés a láb-, és farizmokra fókuszál anélkül, hogy megterhelné az ízületeket. A kalóriák elégetése, valamint a testformálás a Cardio Wave-vel páratlan ebben az ágazatban. A készülék speciális designja lehetővé teszi, hogy számos pozícióban használjuk, ezáltal az edzés szórakoztató, és mindenki által végezhető.

technogym Excite wave, korcsolyázógép

Technogym Excite wave, korcsolyázógép

A Technogym kardiógépek

futópadoktaposókellipszis trénerekszobakerékpárokkorcsolyázó gép, kézi kerékpár, crossover kiválóan alkalmasak otthoni edzésre és magas színvonalú edzőtermek illetve fitneszközpontok számára is egyaránt. Küldetésük, hogy segítsék az embereket abban, hogy jobban éljenek. A vállalat ezt a lehető legjobb orvosilag tesztelt edzőberendezéssel, szolgáltatásokkal és programokkal éri el, amelyek mindegyike korszerű technológiát használ.

Tetszik? Oszd meg!