Cybex futópad

A Használt kondigépek kínálatában a Life Fitness, Technogym és Precor futópadok mellett már a Cybex kereskedelmi minőségű futópadja is megtalálható. A Cybex 750T kiváló teljesítményt nyújt, ugyanúgy, mint más, általunk forgalmazott használt futópadok. Egyaránt alkalmas otthoni és edzőtermi használatra. Ha egy masszív, nagy teljesítményű gépet keres, akkor érdemes megismerkedni a Cybex futópad részletes tulajdonságaival.

 

A Cybex 750 T futópad legfontosabb jellemzői

1. Erős és stabil

Az USA-ban gyártott szilárd és tartós acélváz a 182 kg-os maximális terhelhetőséggel a 0- 25 km/h sebességtartománnyal minden igényt kielégít. ISO 9001-es tanúsítvánnyal a szélsőséges terhelésekre és minimális karbantartásra lett tervezve.

2. Információ megjelenítése

A Cybex 750T 10 x 15-ös edzésprofil mátrixkijelzővel, 16 karakteres üzenetsávval, valamint a sebesség, dőlésszög, idő, távolság, kalória, kalória/óra, MET, tempó és a pulzusszám numerikus megjelenése, beleértve a szívfrekvencia tartomány többszínű jelzését is. LED-kijelzővel jeleníti meg az információkat.

Az alsó kijelzőn a dőlésszög és a sebesség látható.

A mért adatok szemmagasságban vannak, míg a vezérlők a lehető legközelebb helyezkednek el a felhasználó természetes kézpozícióihoz.

A választható módok: nyugalmi, ébresztés, programbeállítás, aktív, gyorsindítás, kézi, edzések áttekintése, szünet, lehűlés.

3. Intelligens felfüggesztési rendszer

A Cybex 750T a legmodernebb technológiával készült, az IS3 Intelligent Suspension System intelligens felfüggesztési rendszerrel. Ezt a rezgéscsillapító rendszert a Cybex Gyakorlati Tudomány Intézete által végzett kutatások alapján fejlesztették ki. A lényege, hogy a futópad minden lépésre egy elasztomerrel (rugalmas polimer) csillapítja a lábat ért terhelést így tökéletes környezetet biztosít a sétáló, kocogó vagy futó felhasználó számára, minimalizálva az ízületekre, a lábra és a bokára ható terheléseket.

4. Pulzusszámok

A felhasználók választhatnak a markolatba épített és a vezeték nélküli (több színű jelzéssel a pulzusszám tartományban) szívfrekvencia-monitorozás között.

5. Edzések

A futópad 1 gyorsindítási programmal, 1 kézi programmal, 9 szabványos programmal, 9 egyedi programhellyel és 5 fitnesz tesztprogrammal rendelkezik. A programok a következők: Pikes Peak, Rolling Hills, Hills, Weight Loss, Cardio, HR Control és Hill Interval.

Program kiválasztásához nyomja meg a Programs vagy a Fit Tests gombot, és kövesse a képernyőt. A számbillentyűzet segítségével is kiválaszthatja a program számát. Nyomd meg az Entert. Módosítsa személyes beállításait, vagy válassza ki az alapértelmezett beállításokat.

cybex futópad led

Cybex 750 T futópad led

Edzés közben a vezérlőgombokkal módosíthatja a sebességet, a magasságot vagy az adatkiolvasást. A sebesség- és dőlésszög szabályozók a fogantyúk közelében találhatók.

 

Ha egy kiváló futópadot keres, amely egyszerre nyújt teljesítményt és a funkciók teljes készletét, akkor a Cybex 750 T lehet az. 

A Cybex futópad előnyei

  • Először is, a motor sokkal többet bír, mint amire valaha is szükséged lesz, ha otthoni használatra választod ezt a futópadot. Ez azt jelenti, hogy addig tolhatod ezt a futópadot, ameddig csak akarod, valószínűleg hosszú-hosszú évekig hű társad lesz a futásban.
  • A kényelmes 167 x 56 cm-es futófelület a 203 x 86 cm teljes területével kisebb helyet foglal el a versenytársak kínálatához képest. Nagyszerű, ha több helyünk van a futáshoz, és minden bizonnyal nagy előnyt jelent az edzőtermek tulajdonosai és az otthoni használok számára, hogy ezt az oly vágyott lehetőséget kínálják. 
  • A Cybex kifejlesztette az iparág legkevesebb karbantartást igénylő futószalagját, amely ebben az esetben az alapfelszereltséghez tartozik, ráadásul a futószalaghoz felhasznált pamut-poliészter” keverék lehetővé teszi a hő eltávozását a futószalagból, így a futószalag sokkal hűvösebb marad ezért sokkal nagyobb élettartammal is rendelkezik.
  • A teljesítmény nyomon követése rendkívül egyszerű. Még edzés közben is szabályozhatja és módosíthatja a visszajelzési adatokat. 
cybex használt futópad

Cybex 750T használt futópad

  • A Cybex 750T beépített ventilátora gondoskodik a felhasználó hűtésérről, így hosszabb és kényelmesebb edzést tesz lehetővé, amely a jobb teljesítményt eredményezhet.
  • A Cybex Safety Sentry ™ ellenőrzi a gép működését és azonnal leállítja a futópadot, ha a felhasználó azt felügyelet nélkül hagyja.

További kardiógépek a Használt kondigépek kínálatában >>

Tetszik? Oszd meg!