Technogym használt taposógép. ellipszis tréner, elliptika

A Technogym kardiogépek, mint a futópad, szobabicikli, taposógép, ellipszis tréner stb., több évtizede állnak a sportot szerető emberek szolgálatában. Ezek a minőségi, megbízható, stabil háttérrel rendelkező kondigépek hosszú évekig, napi több órás igénybevétel mellett is kitűnően működnek. 

A magas szintű technológia és az innováció együtt teszi ilyen sikeressé a Technogym kardiogépeket. Érdemes ezekből a gépekből használtat is vásárolni, hiszen jóval a piaci ár alatt megkaphatjuk a profi edzőtermi gépeket és nem kell attól félnünk, hogy egyhamar tönkremegy, mivel úgy lettek tervezve, hogy a mindennapos több órás használatot is bírják. De nem csak edzőtermekben, hanem akár otthonukban is élvezhetjük ezeknek a professzionális gépeknek az előnyeit. A folyamatos fejlesztések lehetővé teszik, hogy a legjobb gépeket használhassuk az otthonunkban és az edzőtermekben egyaránt.

A Technogym számos kardiogépet gyárt, amelyből itt a Használt kondigépek oldalán is választhatunk. Most az Excite vonal 3 olyan használt kardiogépét szeretnénk bemutatni, amely amellett, hogy kiváló kalóriégető, számos izomcsoportot mozgat meg egyszerre.

Technogym Excite használt wave

Magyarországon legtöbben korcsolyázó gépként ismerik, mivel a korcsolyázás mozgásformáját utánozza. Elsősorban a láb-és farizmokra fókuszál, viszont nem terheli meg ízületeket, így a térdfájósak is nyugodtan használhatják. A cardio wave-vel az edzés nem válik monotonná, mivel többféle pozícióban is használhatjuk célunknak és edzettségi állapotunknak megfelelően. A Technogym Excite használt wave számtalan teszttel igazolta, hogy ez a leghatékonyabb kardiogépük az egész alsótest edzéséhez.

Edzés Technogym Excite használt wave segítségével

Edzés Technogym Excite használt wave segítségével

Technogym Excite használt top

A használt top teljes, átfogó edzést biztosít a váll, a karok, és a mellkas izomcsoportjai számára. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik lábgyengeségben szenvednek, hiszen szimplán felsőtesti mozgással is lehet kardiovaszkuláris edzést végezni. Többféle pozícióban akár ülve, vagy állva is lehet edzeni, a manuálisan állítható edzés rutinok pedig mindenki számára lehetővé teszik a helyes, és hatékony edzésprogram kialakítását.

Technogym Excite 700 használt top kondigép

Technogym Excite 700 használt top kondigép

Technogym Excite használt crossover

Az Technogym Excite használt crossover kombinálja az alsó-és felsőtesti mozgást, a teljes test edzésére lett tervezve. Használata egyszerű és élvezetes, amellett hogy számos izomcsoportot mozgat meg egyidejűleg. A Crossoveren végzett edzés kiváló kalóriaégető, fejleszti a koordinációs érzéket és a stabilitást. A mozgás kalóriaégetése az elliptikus trénerével egyenlő.

Érdekelnek a Technogym Excite 700 sorozat kondigépei? Nézd meg kínálatunkat most!

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!