Life Fitness használt taposógép, futópad, szobabicikli, ellipszis tréner

A Használt kondigépek oldalán új generációs, használt Life Fitness kardiogépek -et is találsz a piaci ár töredékéért. Előző blogbejegyzésünkben a használt Technogym Excite kardiogépek közül 3 fajtát mutattunk be. Ha lemaradtál ITT elolvashatod.

Most nézzünk a Life Fitness Inspire kardiogépei közül párat

Egyik legnépszerűbb termék a Life Fitness 95T Inspire futópad. Az elnevezés már maga is ötletes, ugyanis az Inspire szó jelentése magyarul: inspirál. Valóban, a Life Fitness új generációs futópadján az edzés tényleg inspirál minket.

Life Fitness Inspire használt futópadHogy mire? A még jobb eredmény, a hosszabb táv, a magasabb emelkedő, a jobb köridő stb. elérésére. Az edzés nem válik monotonná, mert többféle edzésprogram és beállítási lehetőség közül választhatunk, mindeközben folyamatosan fejleszthetjük magunkat.

Bővebben— tovább a futópadokra

 

 

 

 

Elliptikus tréner: LIFE FITNESS 95X Inspire

Ez a profi edzőtermi gép akár otthonunkban, akár az edzőtermekben kiváló választás. A WhisperStride technológia biztosítja a csendes működést, így ideális otthoni használatra is. Amellett, hogy az elliptikus tréneren végzett mozgás kiváló zsírégető hatású, egyetlen géppel elvégezhetjük a teljes test edzését, összehangoltan a láb és a kar munkájával.

Life Fitness használt elliptikus tréner

 

A lifepulse digitális kézi szívritmus érzékelővel folyamatosan nyomon követhetjük pulzusunkat, így kontrollálhatjuk edzésünk hatékonyságát. A motiváló edzésprogramok pedig segítenek, hogy mindig a legtöbbet hozzuk ki az adott edzésből.

Bővebben— tovább a LF 95X Inspire ellipszis trénerre

 

Life Fitness 95R és 95C Inspire használt szobabicikli

A Life Fitness Inspire szobabiciklik között megtaláljuk a háttámlás és az ülős változatot is.

Az állítható ülésmagasság-, és pedálpántok, markolatérzékelős pulzusmérő, kényelmes nyereg csak pár dolog a sok közül amiért ez a szobakerékpár hamar a kedvencünkké válhat. 3 féle kijelzővel kapható (Achieve, Inspire 7″, Engange15″), melyeknek tudása más és más. Válasszuk a nekünk leginkább megfelelőt!

Bővebben— tovább a szobabiciklikre…

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

 

Tetszik? Oszd meg!