Technogym használt taposógép (stepper)

A taposógép népszerűbb otthoni edzőtárs a nők körében. Nem is meglepő, hiszen rendkívül egyszerű a használata és kis helyen is elfér és mindezek mellett nagyon hatékony. Kiválóan az állóképesség javítására, a zsírégetésre és a combok és a farizom fejlesztésére, de akár a teljes test átmozgatására is.

Az egyszerű kis taposók olcsóbbak még is megéri komolyabb professzionális kardiógépet választani.

Edzés közben figyeljünk a kellő nehézségi fokozat kiválasztására és a megfelelő pulzusszámra, hogy elérhessük a kívánt eredményt.

Ezeket könnyedén megteheted egy professzionális taposógépen.

Haszáld lazán, könnyedén a taposógépet!

Haszáld lazán, könnyedén a taposógépet!

A legideálisabb függőleges pozícióban tartani a testet, és a támaszkodót az egyensúly megtartására használni, közben pedig a testhelyzetet változtatni, ha más izomcsoportot szeretnénk megmozgatni.

A deréktájt, a farizmot, vagy inkább a csípő vonalát formálnád?

Egyszerűen dőlj a karra és figyeld, a test mely részén fejti ki a gyakorlat a hatását. Vigyázz! A támaszkodva vagy nagyon alacsony intenzitással végzett edzés nem sokat ér.

Legjobb taposógép mozgásforma ha a lépcsőzést utánozzuk. Javasolt, hogy a térd- vagy egyéb ízületi problémával rendelkezők a taposógép vásárlás és használata előtt a kezelőorvosukkal is konzultáljanak.

Otthonra vásárolnál taposógépet?

Érdemes meggondolni egy használt, de professzionális taposógép választását, mint amilyen a Technogym Excite 700, a Life Fitness 9500HR, a Life Fitness 95 Si, a Stair Master 4600cl vagy a PRECOR C776 taposógép. Ha hosszú távon gondolkodsz, nem kérdés hogy megéri egy edzőtermekben is bevált márkát választanod. Kialakításában, edzésprogramjaiban messze felülmúlja olcsóbb társait. Használata biztonságos a magasított oldalfalú pedáloknak köszönhetően.

 

stepper vagy elliptika

Szerezd be most a Használt kondigépek kínálatából!

Jelenleg 3 fajta kijelzővel: LED, TV, VISIOWEB.

Miért dönts egy professzionális taposógép mellett?

Mert gondosan, szakértők által tervezett, a test igényeihez alakított, strapabíró és nagyfokú terhelésre tervezett gépet választhatunk ugyanazért a pénzért, amely ugyanolyan stabil, profi, tartós és hatékony lesz, mint az edzőtermekben is használt taposógép.

Technogym Excite 700

Technogym Excite 700

Life Fitness 9500HR

Life Fitness 9500HR

Stair Master 4600cl

Stair Master 4600cl

PRECOR C776I

PRECOR C776I

Tetszik? Oszd meg!