Küzdd le a stresszes a mindennapokban! A stressz sajnos életünk részét képezi elég sürün. Aggódunk a megélhetésünk, a munkánk, a szeretteink, az egészségünk és még számtalan dolgon. Nem szabad hagynunk, hogy eluralkodjon rajtunk a szorongás érzése. A mozgás a sport mindig tökéletes stresszoldó módszer tud lenni. Akár 30-40 perces kardióedzés után testünk elfárad, agyunk kitisztul és ez a kellemes fáradtság érzés. Erre megfelelő társ egy spinning kerékpár, melyen tekerés közben még kiválóan égethetjük a kalóriákat.

A spinning úgy ismerjük, hogy az edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, az állóképességet és a mentális képességeket is. Nem kell az edzőterembe járni ahhoz, hogy spinning kerékpározz.

Miért válassz otthonra spinning kerékpárt?

Ideális beltéri használatra is mivel kis helyen is elfér. Gondozásmentes. Könnyű mozgatni, mivel két kerékkel rendelkezik.Nagy a teherbírása ami 160 kg.

A spinning edzés előnyei:

  • jelentősen javul a keringési rendszer
  • erősíti a szívet ezért hatékonyabb lesz a vér oxigénszállító képessége, erősödik az érfal
  • nagyon nagymértékben javul állóképességünk, és ezzel együtt fejlődik tüdőnk hatékonysága is
  • az intenzív mozgás miatt fokozott izzadás jellemző, ezért a méregtelenítés is beindul a szervezetünkben
  • közérzet javító
  • kondíció javító
  • dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyülemlett feszültség, ezért a stressz is hatékonyan leküzdhető
  • az edzőtermekben végezhető kardiógépék közül a leghatékonyabb zsírégető sport

Technogym Spinning,  Life Fitness, Tomahawk Bike

A címben említett professzionális edzőtermi kerékpárok pontos mérnöki tervezés alapján készültek, orvosilag és ergonómiailag teszteltek.

Technogym spinning kerékpár

Tudtad?

A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.

 

Kültéri használatra is alkalmas

Akár az erkélyen vagy az udvaron is tekerhetünk. A burkolata védi a nedvességkárosodástól. Teljesen zárt rendszer. A spinningek kerete vízálló és karcálló bevonattal van ellátva.

 

 

Technogym spinning kerékpár mágnesfékes rendszer

 

Mágneses ellenállás rendszer

A lendkerék-ellenállásrendszer a legerősebb típusú állandó mágneseket használja, ritkaföldfém-neodímiumból. Ez garantálja a simább és következetesebb tekerést.

 

 

Akár kalóriát akarsz égetni, vagy formában maradni esetleg csak egy jó stresszoldó tekerésre vágysz a Technogym egy teljes és reális beltéri kerékpáros élményt nyújt, amely segít elérni a célt.

A pedálok közötti tér tükrözi a kültéri közúti kerékpárok méretét. Ennek eredményeként biztosítja a megfelelő testtartást és a kompromisszumok nélküli teljesítményt kerékpározás közben. A 17,04 kg súlyú lendkerék-ellenállásrendszer ritkaföldfém neodímiumból áll, amelyek a rendelkezésre álló legerősebb típusú állandó mágneseket biztosítják. A Poly ékszíjhajtású rendszer sima, csendes és reális útérzetet biztosít a számodra.

Nézd meg a használt Spinning kerékpárjainkat:

Life Fitness Lifecycle

Life Fitness Lifecycle

Schwinn IC Evolution SR-hasznaltkondigepek

Schwinn IC Evolution SR-hasznaltkondigepek

Star Trac NXT Spinner Bike szobabicikli

Star Trac NXT Spinner Bike szobabicikli

Technogym spinning kerékpár

Technogym Spinning Bike

Tomahawk Serie E

Tomahawk Serie E

Spinning body bike

Spinning body bike

 

 

 

Tetszik? Oszd meg!