Precor ülő szobakerékpár

A Precor szobakerékpárok és a márka egyéb kardiógépei, rendkívül hatékony és magával ragadó fitneszélményt nyújtanak. Valamennyi kardió edzőberendezésük jól bevált kialakítással, prémium anyagokkal és minőségi alkatrészekkel rendelkezik, hogy megbízható legyen. Ezenkívül kombinálhatja a kardió platformokat és a konzolmodelleket, hogy megfeleljen az edzőtermek és az otthoni felhasználók számára is. Kardiógépeik között megtalálható a futópad, taposógép, elliptika és a most bemutatásra kerülő szobakerékpárok is. A kényelmes nyergek, az egyszerű beállítás és a konzolok széles választéka bármelyik Precor szobakerékpárt kulcsfontosságú kiegészítővé teszi otthonában.

Minden Precor kerékpár biomechanikus tervezésű, a hatékonyság és a kényelem érdekében. Ennek kulcsa Önnek és mindenkinek, aki használni fogja a berendezést, a legjobb illeszkedés elérése. A komoly kerékpárosok körében standard illeszkedési technikaként elfogadott KOPS (Knee Over Pedal Spindle) elvet használják. Ez azt jelenti, hogy ha a pedál hajtókarjai vízszintesek, akkor a térd elejétől egyenesen lefelé tartó függőleges vonalnak metszenie kell a pedál orsóját. Ezt úgy érheti el, hogy egyszerűen előre vagy hátra állítja a nyerget.

Kiknek ajánljuk a PRECOR szobakerékpár ülő változatát?

Ez a legnépszerűbb és leggyakrabban használt szobakerékpár fajta. Ülő helyzetben használható és tökéletesen helyettesíti a szabadban való kerékpározást. Ugyanúgy működik, mint egy normál kerékpár. A hagyományos szobakerékpárral kiválóan edzheti a lábát és javíthat a szív-és érrendszere állapotán. Kompaktabb, mint a háttámlás változat, és kevesebb helyet foglal el. Ami a sportolók igényeihez illeszkedő felszerelést illeti, komolyabb edzéscélok eléréséhez is tökéletesen alkalmas a Precor álló szobakerékpár.

A Precor 846i-U Experience sorozat dupla lépcsős hajtással és mágneses, érintésmentes generátor rendszerrel rendelkezik. A 846i-U ciklus simán és csendesen mozog, kevesebb karbantartást igényel. Övhajtási rendszer: A kettős fokozatos meghajtás sima, csendes edzési élményt nyújt a felhasználóknak. Lánc helyett poli-ékszíjat használnak, amely minden alkalommal csendesen jár. A 846i-U edzi az összes lábizmot. A felhasználók úgy is állhatnak a pedálokon, mint egy dombon mászni egy hagyományos kerékpárral. A többféle visszajelzési lehetőség megkönnyíti az edzések nyomon követését. Ezenkívül az üléseket a különféle testtípusok kényelmére tervezték. Az álló ülés racsnis rendszerrel rendelkezik a könnyű beállítás érdekében.

Precor ülő szobakerékpár

Precor 846i ülő szobakerékpár

Precor 846i bike főbb jellemzői:

 • Ellenállási szintek: 25
 • Programok: 15
 • Sífutás, Egyéni, Fitness Test, Pulzusszám, Hegymászás, Időköz (3), Manuális, Véletlenszerű, Watts Control, Fogyás
 • Elektronikus leolvasás: Átlagos pulzusszám, Átlagos sebesség, Kalória, Kalória óránként, Kalória per perc, Távolság, Eltelt idő, Cél, Pulzusszám, Maximális pulzusszám, MET, Profil, Hátralévő idő, Ellenállás, RPM, Szegmensidő, SmartRate, Sebesség, cél pulzusszám, mértékegység, watt, edzés
 • Pulzusmérés: Kapcsolattartó és vezeték nélküli
 • Teljesítmény követelmények: Önerő
 • MŰSZAKI ADATOK –
 • Maximális felhasználói súly: 160 kg
 • Súly: 60 kg
 • Méretek: 127 cm x 61 cm x 153 cm

Precor szobakerékpár kijelző

Kiknek ajánljuk a PRECOR háttámlás szobakerékpárt?

A Precor 846i szobakerékpár leveszi a térdekről és a hátról a terhet, miközben lehetővé teszi az alsó test hatékony és intenzív edzését. Akár 15 kihívást jelentő edzésprogram közül választhat. Másszon fel a hegyekre, vagy csak menjen a saját tempójában kézi beállítással. Mivel a Precor 846i önellátó, érintésmentes generátor rendszerrel, bárhol elhelyezhető az edzőteremben vagy otthon. A 846i edzéskijelzője páratlan a könnyű használhatósága és a visszajelzéseivel kapcsolatban. Csak a képernyő nagy gombjainak megérintésével megtudhatja mennyi az aktuális pulzusszáma, a sebessége, az edzés eltelt idejét vagy bármi mást, amit tudni szeretne. Ideális kezdőknek és edzettebb sportolóknak egyaránt. 

Precor háttámlás szobakerékpár

Precor háttámlás szobakerékpár

Az edzőtermi minőségű kerékpár működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető. A rendkívül széles, kétoldalas pedálmodell bármilyen méretű lábhoz illeszkedik. A beépített húzóhevederrel könnyedén beállítható a pedál szorossága.

precor otthoni szobakerékpár

Hogyan lehet még hatékonyabb a szobakerékpáros edzés?

A magasabb fordulatszám és az alacsonyabb ellenállás jobb kardiovaszkuláris (aerob) edzést biztosít, ami javítja az állóképességet. Az alacsonyabb fordulatszám és a nagyobb ellenállás állóképességi edzést biztosít, de a nagyobb teljesítményre és erőre összpontosít.

 • Nagyobb fordulatszám + alacsonyabb ellenállás = jobb kardióedzés
 • Alacsonyabb fordulatszám + nagyobb ellenállás = jobb teljesítmény és erő edzés
 • A kerékpáros teljesítmény javítása érdekében több időt kell fordítania kardioedzésre. Végezzen nagyobb ellenállású edzéseket hetente egyszer.

 

További Precor kardiógépek >>

Tetszik? Oszd meg!