precor háttámlás szobabicikli

A Használt kondigépek oldalán többnyire Life Fitness és Technogym szobakerékpárok közül lehet választani, azonban most egy másik márka a PRECOR háttámlás szobakerékpárját ismerhetjük meg, ezen belül is a háttámlás verzióját. A Precor fekvő kerékpárok különféle konzolokkal és átfogó kialakítással rendelkeznek, hogy minden korosztály számára megfelelő legyen. Az egyszerű ülésbeállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy kézzel megváltoztassa az ülés helyzetét, akár a kerékpáron, akár a kerékpáron kívül. 

precor háttámlás szobakerékpár

Precor 846i háttámlás szobakerékpár

Miért válaszd a Precor háttámlás szobakerékpárt?

A Precor 846i szobakerékpár leveszi a térdekről és a hátról a terhet, miközben lehetővé teszi az alsó test hatékony és intenzív edzését. Akár 15 kihívást jelentő edzésprogram közül választhatsz. Mássz fel a hegyekre, vagy csak menj a saját tempódban kézi beállítással. Mivel a Precor 846i önellátó, érintésmentes generátor rendszerrel, bárhol elhelyezhető az edzőteremben vagy otthon. A 846i edzéskijelzője páratlan a könnyű használhatósága és a visszajelzéseivel kapcsolatban. Csak a képernyő nagy gombjainak megérintésével megtudhatod mennyi az aktuális pulzusszámod, a sebességed, az edzés eltelt idejét vagy bármi mást, amit tudni szeretnél. Ideális kezdőknek és edzettebb sportolóknak egyaránt. 

precor háttámlás szobabicikli

25 különböző ellenállási beállítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy maximalizálják az edzéseket. Az ellenállási szintek 18 Watttól (1. szint 20 RPM-nél) és 500 Wattig (25. szint 100 RPM-nél) és 750 W-ig (25. szint 150 RPM-ig) terjednek.

A dupla lépcsős meghajtórendszer zökkenőmentes, kényelmes, csendes működést eredményez.

Az edzőtermi minőségű kerékpár működtetéséhez nincs szükség áramforrásra, mert a működéséhez szükséges energiát a felhasználó mozgásából nyeri, így a térben bárhol elhelyezhető. A rendkívül széles, kétoldalas pedálmodell bármilyen méretű lábhoz illeszkedik. A beépített húzóhevederrel könnyedén beállítható a pedál szorossága.

PRECOR háttámlás szobakerékpár jellemzői:

 • Ellenállási szintek: 25
 • Programok: Terepfutás, Egyéni, Fitnesz teszt, Szívritmus, Hegymászás, Intervallum (3), Manuális, Véletlenszerű, Watts Control, Fogyás
 • Elektronikus leolvasások: Átlagos pulzusszám, Átlagos sebesség, Kalóriák, Kalória per óra, Kalória / perc, Távolság, Eltelt idő, Cél, Szívritmus, Maximális pulzus, MET, Profil, Hátralévő idő, Ellenállás, RPM, Szegmensidő, SmartRate, Sebesség, Cél pulzus, Egységek, Wattok, Edzés összefoglalása
 • Pulzusmérés: Kapcsolat és vezeték nélküli
 • Ergonomikus kialakítás: Az üléseket a karosszéria széles skálájának kényelmére tervezték.
 • A fekvő kerékpáros stílus jellemzői: A teljes háttámla és a megfelelően döntött, kontúrozott ülés maximális kényelmet nyújt. A fekvő kerékpározás további hangsúlyt fektet a combizomra és a farizomra.
 • A Precor standard LED mátrix kijelző érintőképernyő az edzés és szórakozás beállításához és vezérléséhez. A több visszajelzési lehetőség megkönnyíti az edzések nyomon követését.
 • Teljesítményigények: önellátó
 • Maximális felhasználói súly: 180 kilogramm
 • Súly: 72,57 kg
 • Méretek: 144,78 cm H x 60,96 cm Sz x 121,92 cm H

Nézd meg további szobabicikli kínálatunkat>>

Technogym használt spinning kerékpár

Technogym spinning kerékpár

technogym használt ülő szobakerékpár

Technogym Excite 700 szobakerékpár

Tetszik? Oszd meg!