Precor háttámlás szobakerékpár

Ön a Precor 846i-R Experience sorozat fekvő szobakerékpárt nézi. Ez a prekurzorok mágneses, érintésmentes háromfázisú generátor rendszere széles ellenállást kínál. 25 különböző ellenállási beállítással a felhasználók maximalizálhatják az edzéseket. Az ellenállási szintek 18 watttól (1. szint 20 RPM-nél) és 500 wattig (25. szint 100 RPM-nél) és 750 wattig (25. szint 150 RPM-ig) terjednek. Ennek a precor élmény sorozatnak egy 3 részes hajtókar pozitívan meghúzódik, csökkentve az időszakos beállítások szükségességét. A 9/16 “forgattyúkar bármilyen szabványos közúti vagy hegyi kerékpáros pedált elfogad. A dupla lépcsős meghajtórendszer zökkenőmentes, kényelmes és csendes működést eredményez. A 846i fekvő kerékpár 3 fázisú generátorral / örvényáramú ellenállású rendszerrel rendelkezik, amelyhez nincs szükség akkumulátorra övhajtása simább.

Jellemzők

  • Ellenállási szintek: 25
  • Programok: Terepfutás, Egyéni, Fitnesz teszt, Szívritmus, Hegymászás, Intervallum (3), Manuális, Véletlenszerű, Wattszabályozás, Fogyás
  • Elektronikus leolvasások: Átlagos pulzusszám, Átlagos sebesség, Kalória, Kalória per óra, Kalória / perc, Távolság, Eltelt idő, Cél, Pulzus, Maximális pulzus, MET, Profil, Hátralévő idő, Ellenállás, RPM, Szegmensidő, SmartRate, Sebesség, Cél pulzus, Egységek, Wattok, Edzés összefoglalása
  • Pulzusmérés: Kapcsolat és vezeték nélküli
  • Ergonomikus kialakítás: Az üléseket a karosszéria széles skálájának kényelmére tervezték.
  • A fekvő kerékpáros stílus jellemzői: A teljes háttámla és a megfelelően döntött, kontúrozott ülés maximális kényelmet nyújt. A fekvő kerékpározás további hangsúlyt fektet a combizomra és a farizomra.
  • Képernyő érintésvezérléssel: Tapintható lapátok vezérlik az ellenállást, és kielégítő kattintással erősítik meg a felhasználói bevitelt. A több visszajelzési lehetőség megkönnyíti az edzések nyomon követését.
  • Orvosilag tesztelt
  • Teljesítményigény: önellátó

 

Jellemzők:

Hosszúság 145 cm
Szélesség 61 cm
Magasság 122 cm
Súly 73 kg
Használó maximális súlya 160 kg

 

Folyamatos karbantartást nem igényel!

Tekerj a stressz ellen spinning kerékpárral!

Kattints Technogym és Life Fitness használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

Kattints teljes használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!