az otthoni edzés előnyei

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány bezárásra kényszerítette az összes edzőtermet, és a csoportos fitneszórákat is le kellett állítani. Megtudtuk, hogy az otthon maradás a legjobb módszer a biztonságunk megőrzésére és mások védelme érdekében egy járvány idején. Bár minden edzőterem különös figyelmet fordított a higiéniai szabályok betartására a járvány kezdete óta, azt tudnunk kell, hogy az edzőtermek olyan környezetek, ahol a verejték nedves körülményeket teremt, és ez ideális a baktériumok és vírusok számára.

A “Maradj otthon” rend azonban nem kell hogy leállítsa az egészséges életmódot. A szándék, hogy formában maradj, rengeteg ember otthoni edzésről alkotott gondolkodásmódját változtatta meg. Megtanulták hogyan valósíthatják meg a teljes test edzését otthonuk kényelméből, edzőterem nélkül.

az otthoni edzésnek számos előnye van

Az otthoni edzésnek számos előnye van, nézzünk most párat a teljesség igénye nélkül.

IDŐT TAKARÍTHATSZ MEG

Ki ne várt volna már edzőteremben valamelyik fitneszgép vagy eszköz használatára? Ez frusztráló lehet, különösen, ha korlátozott az időd, vagy hosszú napod volt a munkahelyeden. Az otthoni kardiógéppel bármikor edzhetsz egy jót, várakozás nélkül. Így akkor sem kell lemondanod az edzésről ha sűrű az időbeosztásod.

precor háttámlás szobakerékpár

Precor háttámlás szobakerékpár

OTTHON EDZENI SOKKAL KÉNYELMESEBB

Képzeld el, mennyi dolgot kell összecsomagolnod, mielőtt elindulnál az edzőterembe – váltás ruha, törölköző, víz, fejhallgató stb. Miután minden megvan el kell jutni az edzőterembe, gyalog, autóval vagy tömegközlekedéssel. Ezek a tevékenységek mind időt vesznek igénybe. Az otthoni edzéssel időt takaríthat sz meg, és mindent megtalálsz, amire szükséged van az edzéshez, egy helyen – közvetlenül otthon.

Technogym használt taposógép, stepper

Technogym stepper, taposó

AZ OTTHONI EDZÉS KÖLTSÉGVETÉS-BARÁT

Az otthoni testmozgással pénzt takaríthatsz meg. Nem kell bérletre, utazásra, edzőruhákra költeni. Szerencsére számtalan online videó kínál ingyenes útmutatást az otthoni testmozgáshoz.

az otthoni edzés előnyei

AZ OTTHONI EDZÉSNEK SZÁMOS ELŐNYE VAN:

  1. Megfeledkezhetsz az edzőtermi eszközök tisztaságával kapcsolatos aggodalmakról.
  2. Nincs várakozás a sorban, egy otthoni edzőterem biztosítja a 24 órás azonnali hozzáférés kényelmét.
  3. Nincs semmi fontosabb, mint az egészséged, tegyél érte.
  4. Szerezd be otthonra a számodra legmegfelelőbb kardiógépet, és élvezd az edzést saját ütemterved szerint.

Vásárlásakor ne elégedj meg az alacsonyabb minőséggel. A Használt kondigépek segítségével hozzáférhetsz az edzőtermi márkák kardiógépeihez.

technogym_wave_crossover

Technogym Excite wave és crossover

Tetszik? Oszd meg!