otthoni futópad

Ha rendszeres testmozgás szóba kerül, a legtöbb ember elsőként a futásra gondol. Nem is csoda, hiszen a futás az egyik leghatásosabb edzésforma, amelyet évről évre többen választanak szenvedélyüknek. Azonban ha nem akarsz az időjárás viszontagságaitól függni, és az edzőtermek világa sem túl szimpatikus számodra akkor egy otthoni futópad lehet számodra a megoldás. 

használt futópadok

Használt futópadok

Az otthoni futópad elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nincs idejük, kedvük, lehetőségük konditerembe járni. De szeretnék javítani vagy folyamatosan kordában tartani az állóképességüket, formálnák az lábukat, combjukat, feneküket vagy egyszerűen csak élvezik a futást.

A futás egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármikor elkezdhető, a cipőn kívül komolyabb beruházást nem igényel. Elég csak lemenni az utcára és már futhatunk is. A kezdeti lelkesedés azonban gyorsan alábbhagy, amint egy kicsit szelesebbre, esősebbre fordul az idő. Ilyenkor a kitartóbbak bevonulnak az edzőterembe, a futók egy része pedig abbahagyja ezt az edzésformát (rosszabb esetben magát a sportolást is), mert nem szeretne másokkal együtt sportolni. Számukra lehet jó választás a professzionális otthoni futópad.

Az otthoni futópad pontosan neked való, ha

1. Nem akarsz az edzőtermek nyitva tartásától függni

A nap sajnos csak 24 órából áll és sokan vannak, akiknek a 48 óra is kevés lenne. Akinek nagyon sűrű a napja, az csak nehezen tudja a rendszeres testmozgást a mindennapokba illeszteni, és még így is előfordulhat, hogy közbejön valami, le kell mondani a futást.

Az emberek többsége már nehezen indul el újra, ha a munka után végre hazaért, így az esti edzések is kilőve, pláne hogy a legtöbb edzőterem este 8-kor bezár.

Az otthoni edzésnek rengeteg pozitívuma van. Például, hogy az otthoni kondigép bármikor használható, nem kell várnia arra, hogy mások végezzenek rajta. Az otthoni edzőgépek nagy előnye, hogy halkan működnek, ezért akár a kora hajnali órákra is be lehet illeszteni egy edzést, amikor a család többi tagja még alszik, vagy a késő estik órákra is időzíthető, amikor a gyerekek már elaludtak. Biztos veled is előfordult már, hogy azért hagytad ki a napi edzést, mert egyszerűen nem volt kedved elmenni a konditeremig. Ha otthon edzel, akkor ez a veszély nem fenyeget. Emellett pedig arra sincs szükség, hogy újra és újra bérletre költsd a pénzed.

A futópad télen-nyáron az ellenőrzött, kellemes futóedzés élményét biztosítja

Az otthoni futópad télen-nyáron az ellenőrzött, kellemes futóedzés élményét biztosítja

2. Nem szeretnél edzőterembe járni

Bár napjainkra a konditerembe járni teljesen természetes dolog, sokan még mindig idegenkednek tőle, az ismeretlen emberek, a szokatlan környezet és a bonyolultnak tűnő gépek miatt. Az otthoni futópad esetén ezzel sem kell számolni, kényelmesen, a saját tempódban, a saját elképzeléseidnek megfelelően edzhetsz edzőtermi minőségű professzionális használt futópadon.

 

life fitness használt futópad edzésA tökéletes alak és testfelépítés elérése nem valósulhat meg mozgás nélkül. Vannak, akik fogyni szeretnének, míg mások inkább az erősítésre “gyúrnak”, de a kettő együtt is történhet. Csak elhatározás kérdése, hogy sikerül-e elérni a hőn áhított testformát. Ha nem szeretsz edzőterembe járni egy otthoni futópaddal az edzést otthon is elvégezheted.

3. Szeretnél spórolni az értékes időddel

Az otthoni edzés legnagyobb előnye, hogy nem igényel előkészületeket, nem kell elmenni a konditeremig, megspórolható az átöltözésre és a visszaöltözésre szánt idő. Így az utazással együtt sok időt spórolhatunk meg, amit eltölthetünk helyette a családdal, a barátokkal vagy éppen munkával is.

Ismered a CYBEX futópadot? Kattints a linkre és tudd meg a legfontosabb jellemzőit!

Cybex használt futópad

Cybex használt futópad

4. Szeretnéd az edzésidődet is minél hasznosabban tölteni

Az otthoni futópad nagy előnye, hogy edzés közben bármit csinálhatsz. Futás előtt felteheted főzni a vacsorát, hallgathatsz közben zenét, nézheted a kedvenc sorozatodat, beindíthatsz egy adag mosást, olvashatod a híreket a tableteden vagy éppen hallgathatsz/nézhetsz egy online képzést. Csak rajtad múlik, mennyire hasznosan szeretnéd eltölteni még az edzésre szánt időt is.

technogym használt futópad leddel

Technogym használt futópad leddel

A Technogym Excite 700 futópad állítható paraméterezése (sebesség, futópad lejtése) kiváló, a kímélő üzemmódtól a legedzettebbek igényeit is kielégíti. A futófelület használata biztonságos, mind szélessége, mind hosszúsága alkalmazkodik a futómozdulatok és a felhasználók átlagos méreteihez. Terhelhetősége átlagon felüli, akár 180 kilogrammos ember is használhatja. Egy futópad fenntartási költségei és zajszintje is megfelelő az otthoni használatra. Folyamatos karbantartást nem igényel!

5. A saját szabályaid szerint edzhetsz

Számos kutatás bizonyította, hogy az igazán sikeres emberek hajnalban kelnek és edzéssel kezdik a napot. Ők ébredés után néhány perccel már a futópadon állnak és mire a város ébred már az e-mailjeiket is megválaszolták.

Az otthoni futópadon azt sem nézi senki, hogy mi van rajtad, milyen cipőd van, mennyit futottál vagy éppen mennyire lihegsz edzés után. A saját tempódban edzhetsz akkor és úgy, ahogy csak te szeretnél.

precor futópad

Precor futópad

Így már sokkal vonzóbbnak találod a futást?
Akkor valószínűleg neked is az otthoni futópad lesz az ideális választás. Nézd meg aktuális futópad kínálatunkat, segítünk a számodra legmegfelelőbb otthoni futópad vagy más kardiógép kiválasztásában »

használt kondigépek

Használt kondigépek

Tetszik? Oszd meg!