használt wave top crossover

Amikor kardiógépekről, kardióedzésől esik szó legtöbb ember fejében a futópad, szobabicikli, taposógép, elliptika (ellipszis tréner) jelenik meg. Azonban léteznek ezeken kívül is olyan hatékony kardiógépek, amelyek segítségével ugyanúgy égethetjük a zsírt. Most a Technogym kínálatából választottunk három kardiógépet a wavet (más néven korcsolyázógép), a topot (amely a felső testet dolgoztatja meg) és a crossovert.

Technogym Excite Wave Wave (korcsolyázógép)

A professzionális Wave három dimenziós mozgásra késztet, ami nagyon hatékony és ráadásul élvezetes. Használata 30% több kalóriát éget el, mint az elliptikus tréneré. Elsősorban a láb és a fenék izmait formálja, a koordinációs érzéket fejleszti. 

A Cardio Wave edzés a láb-, és farizmokra fókuszál anélkül, hogy megterhelné az ízületeket. A kalóriák elégetése, valamint a testformálás a Cardio Wave-vel páratlan ebben az ágazatban. A készülék speciális designja lehetővé teszi, hogy számos pozícióban használjuk, ezáltal az edzés szórakoztató, és mindenki által végezhető.

Technogym Excite Top

A felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti. A Technogym Excite Top segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

Többféle módon, akár ülve vagy állva is használható. Az opcionális ergonómikus ülés elősegíti a megfelelő testtartást. Álló pozícióban intenzívebb edzést végezhetünk, több izom dolgozik egyszerre, ezáltal megnő a kalóriaégetés.

Technogym Excite Crossover

TechnoGym Excite CrossOver egyesíti az összes kardiógép előnyét egyben. Használata egyszerű és élvezetes fejleszti a koordinációs érzékét és a stabilitását. Bármilyen szintű edzéshez megfelelő. Használatával olyan alsó és felső izomcsoportok terhelhetőek, amelyek más fitnessgépen nem. 

Neked is megtetszettek ezek a hatékony kardiógépek? Szerezz be egy otthonra, így bármikor edzhetsz egy jót, amikor időd engedi.

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!