technogym használt taposógép, ellipszis tréner, elliptika

Az edzőtermi gépek között töretlen népszerűségnek örvendenek a kardiógépek, hiszen remek eszköz a fogyás elősegítéséhez, az állóképesség javításához, miközben segít növelni a tüdő kapacitását, serkenti az anyagcsere működését, és hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. És bár elsőként mindenki a futópadon köt ki, könnyen előfordulhat, hogy a céljainknak nem az a legmegfelelőbb kardiógép. Sorra vettük ezért, hogy melyik kardiógép mire való, így könnyebben kiválaszthatjuk, milyen eszközzel érhetjük el legegyszerűbben a céljainkat.

Life Fitness használt futópadFutópad

A használt futópad az egyik legnépszerűbb kardiógép. Nem kell új mozgásformákat megszokni, ugyanúgy sétálhatunk, kocoghatunk vagy futhatunk rajta, akárcsak az utcán. Változó intenzitású edzéseket végezhetünk rajta.

Kinek ajánlott?

Sétálást, kocogást és futást kedvelőknek ajánlott. A túlsúlyosok inkább a sétálás funkciót használják, hogy kíméljék az ízületeiket.

Mire való?

A használt futópad jó választás, ha fogyni szeretnénk, mert a futással sok kalória égethető el. A futópadok különböző programjaival pedig teljesen személyre szabhatók az edzések.

Válogass használt futópad választékunkban!

edzés használt szobabicikliSzobakerékpár

A szobakerékpárok közül klasszikus és fekvő kerékpárokat is gyártanak. Ezekkel jellemzően kevesebb kalória égethető el, mint a futópaddal, de a különböző programoknak köszönhetően rendkívül változatos intenzitású edzéseket végezhetünk.

Kinek ajánlott?

A használt szobabicikli jól választás túlsúlyban szenvedőknek. A fekvőkerékpárt bátran használhatják a hátfájósok is, mert a háttámla finoman támasztja a hátat, így nem terheli a gerincet, sem az alsóháti szakaszt.

Haladók számára valók a spinning kerékpárok, amelyek lendkereke állandó lendületet biztosít. Ezzel erősebb intenzitású edzések végezhetők.

Mire való?

A szobakerékpár állítható programjaival az egyéni igényekre szabható gyengébb és erősebb intenzitású edzések végezhetők. A spinning kerékpárt a kemény edzéseket kedvelőknek ajánljuk. A spinning kerékpárok a nyeregből kiállva is tekerhetők, így újabb izomcsoportokat mozgathatunk vele, a fogások változtatásával pedig a felsőtestet is edzhetjük.

Válogass használt szobabicikli választékunkban!

Technogym használt ellipszis trénerEllipszis tréner/synchro

Az elliptikus futópad a futás és a sétálás mozgásformáját utánozza. A futásnál jobban kíméli az ízületeket, és mivel a lábak pedálokon mozognak, ezért a mozgáskoordinációból eredő sérülések előfordulása is ritkább. Nagy előnye, hogy a karok mozgatásával egyidejűleg a felsőtestet is edzhetjük.

Kinek ajánlott?

A használt ellipszis tréner jó választás túlsúlyosok számára és azoknak is, akik térdproblémáktól szenvednek.

Mire való?

A használt ellipszis tréner remek partner a testsúly csökkentéséhez, alacsony és mérsékelt intenzitású edzéseket kedvelőknek.

Válogass használt ellipszis tréner választékunkban!

Technogym használt taposógépTaposógép/stepper

A használt taposógép a lépcsőzés mozgásformáját utánozza, de csakis akkor, ha helyesen használjuk. Támaszkodással vagy túl alacsony ellenállással használva ugyanis jelentősen csökken a terhelés.

Kinek ajánlott?

A használt taposógép leginkább a nők körében népszerű, akik a combjukat, vádlijukat, feneküket szeretnék vele edzeni. Jó választás azoknak, akik fogyni vagy izmosodni szeretnének (táplálkozással kiegészítve, nagy ellenállással dolgozva). Ízületi problémák esetén azonban nem ajánljuk a használatát.

Mire való?

Egészen alacsony intenzitású edzések is végezhetők vele. Leginkább a lábak és a fenék izmait dolgoztatja meg.

Válogass használt taposógép választékunkban!

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!