használt futópad, taposógép, ellipszis tréner, szobabicikli

Manapság számos webáruházban kapható futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner stb., viszont nem mindegy hogy mire adjuk ki a pénzünket, mert az olcsónak tűnő gép is lehet végül drága, vagy akár drágább mint professzionális társai.

Mire figyelj ha kardiogépet vásárolsz?

Nézzük mik azok a fő szempontok amiket mindenképpen érdemes számításba venni a vásárlásnál.

TechnoGym és Life Fitness használt kondigépek

Megbízhatóság

A Life Fitness és a Technogym két olyan márka, amely több évtizede elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. 

Hosszútávú használat

Az edzőtermi gépeket jelentős igénybevételre tervezték így akár otthoni akár konditermi gépként használod is őket, sokáig megállják a helyüket.

Minőség

A kiváló minőségű anyagokból készített, gondos szakmai kutatásokat követően megépített kondigépek élettartamukat tekintve is hosszú távra szólnak. Rossz minőségű, billegő, kattogó gépen Te sem edzel majd szívesen.

Jókedvű edzés használt futópad használatával

Jókedvű edzés használt futópad használatával

Ár

Használt kondigépeink jó állapotúak és a piaci ár töredékéért juthatsz profi, edzőtermi géphez, legyen az futópadszobakerékpártaposógépelliptika vagy egyéb kardiogép.

Szervízháttér

A nálunk vásárolt gépekhez szervizhátteret biztosítunk. A Wolf kondigépszervíz 20 éve foglalkozik kondi és kardio gépek szerelésével és karbantartásával. 

Ha még nem döntötted el milyen kardiogépet szeretnél, akkor nézz körül választékunkban.

A kiválasztott kardiogép vagy kondigép minősége legyen összhangban az edzések számával és intenzitásával. Ha a gép kiválasztásakor kizárólag ár alapján döntesz, kellemetlen meglepetések érhetnek.

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!