Technogym Excite 700 Crossover használt wave kondigép

Szeretnél fogyni? A Crossoverrel mindössze néhány percre van szükséged az egész test megmunkálásához. A karok és lábak három dimenzióban történő mozgatásával akár 160 kalóriát is elégethetsz 20 perc alatt. A Technogym Crossover egy ideális fitneszfelszerelés, amely segít a fogyásban és állóképességed fejlesztésében.

Melyek a Crossover használatának előnyei?

1. Tegyél szert tónusos izmokra!

A Crossover azoknak is kiváló, akik nem feltétlenül fogyni akarnak, de tónusossá szeretnék tenni lábukat és feneküket. A gép használatakor a mozgás hatására a térd jobban behajlik, mint más típusú edzéseknél, ami lehetővé teszi a láb felső részének izomzatának tónusát: a négyfejű izom, a farizmok és a biceps femoris izomzat.

Technogym Excite használt crossover

Technogym Excite crossover

2. Javítja a koordinációt!

A Crossover két platformmal és két összekapcsolt karral rendelkezik, amelyek egyszerre mozognak. A karok meghúzása edzi a koordinációt, mert a karok irányítják a lábakat, ami aztán arra készteti a végtagokat, hogy szinkronizáljanak egymással.

crosstrainers-crossover-excite-visioweb

Technogym Crossover visioweb kijelzővel

Ha szeretnéd az egyensúlyérzékedet is fejleszteni, ezt ezen a berendezésen megteheted. Ennek az az oka, hogy a Crossoverrel felvett testtartás és a platformok mozgása magában foglalja a test fő stabilizáló izmait (hasi és háti öv), és segít javítani az egyensúlyt.

3. Edzéshez is kiváló!

Sportolni szeretnél? A Crossover mozgás hasonló a korcsolyázáshoz és a síeléshez; ezért lehetővé teszi a felkészülést minden olyan sportágra, amely oldalirányú mozgást igényel a lábakban. Ezen kívül hatékonyan fejleszti az állóképességet, amelyet könnyedén személyre szabhatsz a különféle előre beállított edzésprogramok segítségével. 

technogym crossover

Miben más a Crossover? 

A hagyományos cross-trainerekkel összehasonlítva, amelyeknek csak egyfajta mozgásuk van, a Crossover biomechanikája egyszerre vonja be a lábakat. A futópadokhoz vagy a szabadban való futáshoz képest a Crossover nem igényel nagyfokú koordinációt, mert a mozgás irányított.

Ezenkívül, mivel nincs érintkezés a talajjal, kevésbé hat a térdre és a láb ízületeire. Biztonságos a térd és a boka számára. Amikor elkezded az edzést, a platformok belső széle magasabban van, mint a külső széle, ami megakadályozza, hogy helytelen testtartást vegyél fel, ami helytelen forgásokat, bokaficamokat vagy egyéb problémákat okozhat. Maga a berendezés mozgása segít abban, hogy az alsó végtagokst megfelelő vonalban tartsd. A Crossover biztonságos és mindenki számára megfelelő.

Technogym használt crossover

TECHNOGYM CrossOver

 • TECHNOGYM Excite CrossOver 500, 700 
 • Kijelző: LED, VISIOWEB
 • Típus: használt edzőtermi tréner
 • Gyártó / Forgalmazó: TECHNOGYM
 • Hatékony és szórakoztató egyszerre
 • A teljes test edzésre tervezve
 • VISIOWEB kijelző alkalmazásokkal
 • Programok száma: 23 (quick start, célok (idő, távolság, kalóriák), CP, profilok (6 előre beállított 9 testreszabható), egyedi, edzési zóna, fogyás)
 • Nehézségi szintek száma: 25
 • Pulzusmérés
 • Nagy és könnyen olvasható LED-es kijelző
 • 13 nyelv választása: angol, amerikai, olasz, német, spanyol, francia, holland, portugál, japán, kínai, orosz, török, dán

  – maximális felhasználói súly: 180 kg

  – a készülék súlya: 155 kg

  – méretek: 163 cm x 76 cm x 170 cm

Nézd meg a Használt kondigépek oldalán további kardiógépeinket >>

futópadok, taposógépek, szobabiciklik, spinning kerékpárok, ellipszis trénerek és egyéb kardiógépek

Tetszik? Oszd meg!