technogym wave korcsolyázógép

A Technogym Wave, másnéven korcsolyázógép egy korszerű kardiógép, amely szabadalmaztatott hullámtechnológiát használ, hogy percek alatt hatékony edzést biztosítson. Ezzel a géppel ugyanazokat az előnyöket élvezheted, mint ha elmennél az edzőterembe. A korcsolyázó edzés nagyszerű módja annak, hogy formában tartsd magad! Ezek a gépek szórakoztatóak, kényelmesek és nagyon hatékonyak.

Hogyan kell használni a Cardio Wave korcsolyázógépet?

 

Így használd biztonságosan a Cardio Wave gépet:

  1. Viselj sportcipőt!
  2. Csatlakoztasd a kábelt a géphez! (1 perc alatt)
  3. Helyezd a lábad a lábtartókba, és nyomd meg az „ON” gombot!
  4. Nyomd meg az „EASY” gombot a kardiohullám-platform szíjhajtásának bekapcsolásához, és enyhén kezdj el mozogni a hullámplatformon!

Hogyan működik a korcsolyázógép?

technogym wave kardiógép

Technogym Excite 700 wave

Ellentétben a többi kardió berendezéssel, amely arra kényszeríti a lábat, hogy fel-le vagy elölről hátra mozogjon, a Technogym Cardio Wave segítségével a láb oldalról-oldalra mozog. Ez három különböző mozgási síkra kényszeríti a farizmokat, így több kalóriát égethet el, és hatékonyabban tonizálhatja az izmokat, mint más eszközök. Ezáltal máris egy olyan mozgásforma kerül előtérbe, ami más izomcsoportokat mozgat meg, mint a futópad, vagy a taposógép.

A korcsolyázógéppel hatékonyan edzhetünk a has és a lábak, különös tekintettel a fenék izmaira. Úgy tervezték, hogy formálja és erősítse a fenék izmait, és javítsa az erőnlétet. Számos teszt bizonyítja, hogy ez a leghatékonyabb kardioeszköz a célzott lábizom-edzéshez.

A kijelzőn különböző előre beállított programot választhatsz és a nehézségi szintek számának széles skálája áll rendelkezésre, így soha nem fogod megunni a Technogym Cardio Wave-et.

technogym korcsolyázógép használat közben

Ellipszis tréner vagy korcsolyázógép?

Első ránézésre könnyű összekeverni a két kardiógépet. Azonban a fő különbség abban rejlik, hogy a korcsolyázógépes edzés három mozgássíkot is használ, ami több izom tónusát segíti elő, mint egy ellipszis. Ez a berendezés valóban nem hasonlít semmihez. A mozgás több kalóriát éget el, mint a hagyományos ellipszisek, és felgyorsítja a pulzusszámot.

elliptika vagy korcsolyázógép

Kinek ajánlott a Technogym wave kardiógép?

  • A Cardio Wave minden életkorú és minden testalkatú ember számára kiváló. Tökéletes, ha elfoglalt vagy és nincs időd edzőterembe járni.
  • Nem számít, milyen az edzettségi szinted, ezt a kardiógépet igényeidnek megfelelően állíthatod be.
  • Tökéletes választás, ha formába lendülnél, vagy az egészségedet szeretnéd megőrizni.
  • Azok, akiknek problémái vannak a hátukkal, élvezni fogják ezt, mert nem kell lábukat fel-le vagy elölről hátra mozgatniuk ahhoz, hogy ezeket az izmokat megdolgoztassák.
technyogym wave kardiógép

Technyogym wave korcsolyázógép

Tetszik? Oszd meg!