Technogym használt szobabicikli, szobakerékpár

Napjainkban egyre többen sportolnak rendszeresen és használnak edzőtermi berendezéseket is. A Technogym és a Life Fitness gépei a test minden izmát megmozgatják, előnyös élettani hatást fejtenek ki. De ha kimegyünk az utcára, sajnos nagyon sok elhízott embert látunk.

Elhízás és mozgáshiány

Tudjuk persze hogy korunk nem kedvez testünknek, egészségünknek. Nagyon sokan végeznek ülőmunkát és élnek mozgásszegény életmódot. Egészségtelenül táplálkozunk, a magyar társadalom egyre égetőbb problémája az elhízás. Melyik – a mozgáshiányos állapot vagy az elhízás – veszélyesebb? Sokan azonnal az elhízásra gondolnak, pedig a mozgás hiánya és az ennek következtében kialakuló betegségek majd kétszer annyi ember halálát okozzák. A kutatások azt bizonyítják, hogy még a vékony testalkatúak is nagyobb eséllyel néznek szembe egészségügyi problémákkal, ha nem mozognak.

Egyre több embernek okoz gondoz az elhízás

Egyre több embernek okoz gondoz az elhízás

Már a napi 20-25 perces séta is sokat javít szervezetünk állapotán, de a rendszeres testmozgás, edzés képes csak jó állapotba hozni izmaink, keringési rendszerünk állapotát. Ha valaki különböző fitnesz eszközökön,, személyre szabottan összeállított edzésterv alapján próbál javítani általános fizikai állapotán, nagy eséllyel évekkel hosszabbíthatja meg életét. Használt futópad, használt taposógép, használt elliptikus tréner vagy használt szobabicikli rendszeres használatával testünk jobb fizikális állapotba kerül, javul belső szerveink teljesítőképessége, tüdőnk kapacitása, de a mozgás segít eltüntetni a ránk rakódott felesleges zsírt is, csökkenti testsúlyunkat, jobb alakot formál.

Keresd súlycsökkentő és alakformáló berendezéseinket!

Használt futópad, szobabicikli vagy taposógép

A futás az egyik legjobb zsírégető edzés, ha futópadon végezzük, még hatékonyabb. Természetesen a szabadban is végezhető, de a futópad segít az edzés összeállításában, visszajelzéseket kapunk szervezetünk reakciójáról. A futópados edzés télen, amikor odakint tombolnak a mínuszok, kellemes környezetben végezhető.

Life Fitness futópad

Life Fitness futópad

A taposógépek és a lépcsőző gépek kiváló alakformálók, formás lábak és szép fenék lesz rendszeres használatuk következménye. A taposógépen edzettségi szintünkhöz tudjuk igazítani az edzés intenzitását és természetesen itt is kapunk visszajelzést. Hasonlóan, mint az elliptikus tréner esetében, azzal a különbséggel, hogy utóbbi testünk szinte valamennyi izomcsoportját megmozgatja. Minkét berendezésre jellemző azonban, hogy az elégetett kalóriát alakítja át energiává, így testtömegünk is csökkenthető segítségükkel.

A szobabicikli használata ugyancsak sok előnyös élettani hatással segíti szervezetünket. Zsírégető, szíverősítő és tüdőtágító hatása jelentős. A test legtöbb izmát megmozgatja, miközben óvja az ízületeket. Alakformáló hatása is közismert, ráadásul télen-nyáron kényelmes körülmények között használhat, ellentétben az utca kerékpározással.

Az edzőtermi berendezések mindkét – mozgáshiány és elhízás – civilizációs veszélyforrást segítenek megakadályozni, vagy mérsékelni, testünk fizikai állapotát jobb állapotba hozni. A Technogym és a Life Fitness otthoni használatra készült berendezései nem foglalnak el sok helyet, segítségükkel úgy mozoghatunk, hogy el sem kell hagyni otthonunkat.

Keress a Használt kondigépek Technogym és Life Fitness gépei között, de további hasznos tanácsokat olvashatsz blogbejegyzéseink között.

Kattints Technogym és Life Fitness használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

 

Tetszik? Oszd meg!