állóképesség-javítása-edzőtermi-gépekkel

Minden kezdet nehéz! Ez igaz akkor is ha testünk formálására vagy állóképességünk növelésére szeretnénk hangsúlyt fektetni. Most abban segítünk, hogyan tehetjük mindezt edzőtermi gépek segítségével. 

A Life Fitness futópad kiváló eszköz a karácsonykor felszedett kilók eltűntetésére

Az edzés mindig kezdődjön bemelegítéssel. Ahhoz, hogy ízületeid, izmaid könnyedén vegyék a megerőltető edzés terhelését, ez elengedhetetlen. Ha nem melegítesz be, akár komoly sérüléseket is szerezhetsz, de a napokig tartó izomlázat biztosan nem úszod meg.

Szánj heti három alkalmat a kardióedzésekre!

Ezekre kiváló edzőtermi berendezések állnak rendelkezésedre.

A  professzionális futópad ma már többféle, edzettségi állapotunkhoz igazodó edzéstervet kínál. Ezek használatával elkerülhetjük izmaink, ízületeink túlzott terhelését, az edzések után jelentkező, fájdalmas izomlázat. A legtöbb berendezésen csak ki kell választanunk a megfelelőnek gondolt edzésprogramot, majd azt a futópad automatikusan végrehajtja.

Life Fitness 95T használt futópad

Life Fitness 95T használt futópad

szobabicikli az altesti izmokat erősíti, de kényelmesebb és kedvezőbb az ízületekre gyakorolt hatása, mint a futópados edzés.

A szobabiciklit általános egészségügyi és fitnesz programokban használják. Azoknak a legmegfelelőbb, akik szeretnék javítani kardiovaszkuláris állapotukat, fogyni szeretnének és erősíteni, illetve formálni comb- és fenékizmaikat.

Nézd meg a Használt kondigépek szobabicikli kínálatát!

Technogym használt ülő szobabicikli

Technogym használt ülő szobabicikli

Az elliptikus tréner, ha megfelelően használod, a test valamennyi izomcsoportjára kedvezően hat, erősíti a láb és fenék izmait, a hátizmokat. Az elliptikus futópad előnye, hogy kevésbé terheli a térdet, a csípőt és a hátat, mintha futópadon edzenénk. Azonban egy rövid edzés is képes az egész testet átmozgatni. Túlsúlyosak is biztonsággal használhatják. Itt olvashatsz többet az elliptikus tréner előnyeiről.

Technogym Excite 700 használt elliptikus tréner

Technogym Excite 700 használt elliptikus tréner

taposógép azoknak nagyszerű választás, akik szép feneket és formás combokat szeretne. Kiválóan használható zsírégetésre, az állóképesség javítására, valamint a combok és a farizom fejlesztésére. Sőt, akár a teljes test átmozgatására is. Ehhez azonban érdemes minden szempontból megfelelő taposógépet választani.Technogym használt taposógép, stepper

A kardióedzéseket sohase végezd 30-35 percnél tovább. Hogy ennyi idő alatt a megfelelő terhelést add szervezetednek, abban segít a berendezések kijelzője. Minden kardiógép kínál edzésprogramokat, amiket szinkronizál szervezeted reakciójával (pulzusszámláló), jelzi, mennyi kalóriát égettél stb.

Tetszik? Oszd meg!