Technogyn Run Excite 700 futópad

Minél jobban érezzük a tavaszt, annál inkább szeretnénk megszabadulni a felesleges plusz kilóktól. Kezdődnek a tisztító- és fogyókúrák, azonban ha hosszú távú eredményt akarsz elérni az mozgás nélkül nem fog menni. Most egy megbízható és modern futógépet mutatunk be neked, ami igazi társad lesz egy életre a futásban. A Technogym a világ minden tájáról ismert, mint egy olyan cég, amely segítette a “fitness” hedonisztikus fogalmának fejlesztését egy életközeli életmódba, a wellnessbe. A wellness életmód megélése rendszeres fizikai aktivitást, helyes táplálkozást és pozitív mentális hozzáállást jelent. 

Minden általunk forgalmazott Technogym használt kondigép (futópad, szobabicikli, taposópad és ellipszis tréner) felújítva várja, hogy leendő tulajdonosa egészségét évekig szolgálja.

Technogym Run Excite Jog használt futópad

Technogym Run Excite Jog használt futópad

Hogy miért fogsz te is azonnal beleszeretni ezekbe a futópadokba?

1. Egy Technogym futópad strapabíró, hosszú távú megoldás

A tökéletes futópad kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja a kondicionáló gép teherbíró képessége. Elvégre hosszú évekre, akár évtizedre tervezel vele, nem igaz? A Technogym futópadokat azonnal fel is írhatod a listádra, hiszen még az extrém terhelést is simán kibírják, mivel nagyüzemi használatra tervezték őket.

Iskolák, sportklubok, szállodák és konditermek is előszeretettel választják a megbízható Technogym futópadokat. Ezeket a gépeket éveken keresztül napi szinten több, mint száz ember használja, mégis könnyedén bírják a strapát, szóval te is teljes biztonsággal teheted le mellettük a voksodat.

Technogyn Run Excite 700 futópad

Technogyn Run Excite 700 futópad

2. Modern futógépekkel teheted még élvezetesebbé a sportolást

A futópadok kiemelkedő teherbírása a folyamatos fejlesztésnek és a professzionális kutatómunkának köszönhető.

Egy-egy kondigép megtervezése előtt a Technogym szakemberei például orvostudományi, jóléti és egészségügyi kutatások eredményeit vizsgálják át.

Egy-egy kondigép megtervezése előtt a Technogym szakemberei például orvostudományi, jóléti és egészségügyi kutatások eredményeit vizsgálják át.

A Technogym futópadok így nemcsak a terhelést bírják jól, hanem a modern kialakításnak és funkcióknak köszönhetően az edzés velük igazán:

  • kényelmes,
  • hatékony
  • és biztonságos.
Technogym Excite 700 használt futópad

Technogym Excite 700 használt futópad

3. A Technogym futópadokkal könnyedén személyre szabhatod az edzésmunkát

És, hogy miért fogod imádni a Technogym futópadok modern funkcióit?

Azért mert a segítségükkel könnyedén személyre szabhatod az edzésedet. A széles skálán állítható emelkedésnek, tempónak köszönhetően ezeken a gépek ugyanis tökéletesen alkalmasak:

  • egy nap végi könnyed kocogásra,
  • arra, hogy saját edzésprogramoddal villámgyorsan leadj néhány plusz kilót,
  • kemény és intenzív edzésekhez az állóképesség növeléséhez.
Technogym használt futópad applikációval

Technogym használt futópad applikációval

4. A Technogym futópadokon biztonságban érzed magad

Tapasztalataink szerint a futópadokon sokan igen bizonytalanul mozognak az első néhány héten, ami hamar elveheti a kedvüket az edzéstől. A Technogym gépeit azonban úgy alakították ki, hogy a lehető legkönnyebben megszokd őket, és az edzések már az első napokon is igazán élvezetesek lehessenek.

Ezeken a futópadokon azonnal biztonságban érzed magad, ami nagyban köszönhető:

  • a szalag megfelelő hosszának és szélességének,
  • a kapaszkodók elhelyezkedésének,
  • a futás közben is kényelmesen használható vezérlőfelületnek.

futás használt futópad Technogym Life Fitness

5. Egy Technogym futópad stílusos és esztétikus választás otthonra is

A futópad vásárlás során akad egy igen fontos szempont, amely mellett sokan hajlandóak elmenni. Mi azonban nem tesszük meg, hanem igenis felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a sporteszközök kinézetét is vedd számításba a vásárlás előtt. A Technogym futópadok például ezen a téren is tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen a modern és igényes dizájn bármelyik nappaliban könnyedén megállja a helyét.

Egy modern és hatékony futópadra vágysz igazán olcsón? Akkor válogass a használt, kiváló minőségű Technogym gépek közül »

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!