A szobakerékpár olyan fitness eszköz, amelyet sokan kedvelnek, mivel hatékonyan erősíti az alsótest izmait, ugyanakkor ízületekre gyakorolt hatása sokkal kedvezőbb, mint a futópad használatakor. Ennek köszönhetően a túlsúlyos emberek is biztonságosan és hatékonyan tudnak edzeni rajta. A szobakerékpározás kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének javítani kardiovaszkuláris állapotukon, fogyni, erősíteni, és formálni a comb- és fenékizmaikat. Az egyik legnépszerűbb kardiógép-forgalmazó cég, a Technogym szobakerékpárjai pedig kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújtanak, amelyeket az edzőtermekben is gyakran használnak.

Miért a Technogym?

A Technogym kardiógépei, mint például a futópadok, taposók, ellipszis trénerek, szobakerékpárok, korcsolyázó gépek, kézi kerékpárok és crossoverek, kiváló választásnak bizonyulnak otthoni edzéshez, valamint magas színvonalú edzőtermekhez és fitneszközpontokhoz is. Céljuk, hogy segítsék az embereket abban, hogy jobban éljenek, és ezt a lehető legjobb orvosilag tesztelt edzőberendezésekkel, szolgáltatásokkal és programokkal érik el, amelyek mindegyike korszerű technológiákat alkalmaznak.

London legnagyobb sporteseményén, 2017-ben több mint 3000 világklasszis sportoló indult, akik több mint 200 országot képviseltek. A Technogym fitneszeszközei szolgáltak az edzések korszerű kardióval és funkcionális felszereléssel való ellátására, hogy az első osztályú képzési lehetőségeket biztosítsák a sportolók számára, mind a felkészülés során, mind a bajnokság alatt.

Technogym professzionális edzőtermi kerékpárjai pontos mérnöki tervezés alapkerékpárkerékpján készültek, orvosilag és ergonómiailag teszteltek.

Technogym Bike Forma szobabicikli szórakoztatástámogató rendszerrel

Az állóképesség hatékony javítására kiváló választás lehet a Technogym Bike Forma szobakerékpár. A gép állandó pulzusméréssel (CPR) és telemetrikus sávval van ellátva, így az edzést a pulzusszám alapján tervezheted meg. A pulzusszám-program követése segítségével lehetőséged van fokozatosan növelni a teljesítményt és az állóképességet is. Emellett a gép szórakoztatást is nyújt, hiszen lehetőséged van iPad, iPhone vagy iPod használatára az edzések közben.

A Technogym Excite 700 szobakerékpár ergonómikus, “igazi úti” edzésélményt kínál

A kerékpár számos új funkcióval bővült, amelyek lehetővé teszik a sokféle kerékpáros környezet megismerését. A nyeregbe helyezett gélbetétek a hátsó végén növelik a kényelmet, míg a valósághűbb kerékpáros élmény érdekében a pedálok közötti távolságot csökkentették. Az exkluzív kormányrúd ergonomikus könyöktámaszt biztosít, amely maximális kényelmet nyújt versenypozícióban. Az ülésmagasság állítható, és a célorientált kijelző motiválja a felhasználót az edzés során.

A Technogym szobakerékpárjai között megtalálhatóak a modernebb tévés kijelzők mellett a megbízható és kedvezőbb árú ledes modellek is. Ezek a kerékpárok kisebb meghibásodási eséllyel rendelkeznek és számos előre beállítható edzésprogramot kínálnak, lehetőséget adva az idő-, távolság- és kalóriaszámlálásra, valamint különböző nehézségi szintek állítására. További információkért látogass el a weboldalunkra.

Tecnogym Spinning Bike a csoportos fitnesz edzések eszköze

A Technogym beltéri kerékpárjai főként sportosan kerékpározók használják, de kiváló választás azoknak is, akik jó időben szeretnek tekerésre indulni, és otthoni edzéssel tartják karban kondíciójukat. Ezek a kerékpárok alkalmasak kalóriák égetésére, formában tartásra, és akár stresszoldásra is, hiszen egy teljesen valósághű beltéri kerékpáros élményt nyújtanak.

Technogym spinning szobakerékpár

Technogym Cycle Ride Light Grey

Szobabicikli vagy spinning? Segítünk dönteni ITT

Nézd meg a használt szobakerékpárjainkat, bike vagy háttámlás változatait vagy válologas spinningek közül:

Technogym Excite 700 használt szobabicikli​

 Technogym Bike Forma 500 használt szobabicikli, szobakerékpárTechnogym Excite 700 bike Life Fitness 95Ri használt szobabicikli

Life Fitness 95C Inspire

Lehet más is érdekli!

Taposógépeket, elliptikus trénereket, futópadok is talál nálunk.

Tetszik? Oszd meg!