tekerj a stressz ellen Spinning kerékpárral

Küzdd le a stresszes hétköznapokat! A stressz életünk részét képezi. Aggódunk a munkánk, a megélhetésünk, az egészségünk, a szeretteink és még jó pár dolog miatt. Különösen napjainkban aktuális a téma, hiszen a korona vírus járvány miatt mindannyian átéljük ezt. Azonban nem szabad hagynunk, hogy eluralkodjon rajtunk a szorongás érzése. A sport, a mozgás mindig jó stresszoldó módszer. Egy 30-40 perces kardióedzés már eltereli gondolatainkat, testünk elfárad, agyunk kitisztul és mindannyian ismerjük az edzés utáni kellemes fáradtság érzését. Ehhez tökéletes társunk egy spinning kerékpár, melyen tekerés közben rendkívül hatékony módon égethetjük a kalóriákat.

Technogym használt spinning kerékpár

A spinning (ahogy mindannyian ismerjük) edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. Azonban most sem kell lemondanod a spinningről, hogy az edzőtermek zárva tartanak. Otthonra is beszerezhetsz egy edzőtermi használt spinning kerékpárt.

Miért válaszd az otthoni spinning kerékpárt?

Mivel kis helyen elfér, így egy spinning kerékpár ideális beltéri használatra is. A kerékpárt könnyű mozgatni, mivel két kerékkel rendelkezik, és minimális lejtéssel rendelkezik. Külön gondozást nem igényel. Teherbírása 160 kg.

otthoni spinning kerékpár

A spinning edzés előnyei:

  • kondíció, közérzet javító
  • jelentősen javul a keringési rendszer,
  • megerősíti a szívet, hatékonyabb lesz a vér oxigénszállító képessége, erősödik az érfal.
  • nagymértékben javul állóképességünk, ezzel együtt fejlődik tüdőnk hatékonysága is,
  • mozgás közben óvjuk térdünk ízületeit, valamint a szalagokat, és ezzel egy időben erősítjük is azokat,
  • a teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport
  • a nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás jellemző, így a méregtelenítés is beindul a szervezetben
  • egy dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyülemlett feszültség, így a stressz is könnyebben leküzdhető

Technogym Spinning Bike

A Technogym professzionális edzőtermi kerékpárjai pontos mérnöki tervezés alapján készültek, orvosilag és ergonómiailag teszteltek.

A Tecnogym Spinning Bike kerékpárnak nincs elektronikája így bel-és kültéri használatra egyaránt ajánlott. Ki sem kell mozdulnod a karantén idején, tekerhetsz a szobában, a kertben vagy a teraszon. Egész évben tudod használni.

Technogym spinning kerékpár

Tudtad?

A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.

Technogym spinning kerékpár kültéri használat

 

Kültéri használatra is alkalmas

A burkolat védi a nedvességkárosodástól. Teljesen zárt rendszer az extra biztonság és tartósság érdekében. A vaskeret vízálló és karcálló bevonattal van ellátva.

 

 

 

 

Technogym spinning kerékpár mágnesfékes rendszer

 

Mágneses ellenállás rendszer

A lendkerék-ellenállásrendszer a legerősebb típusú állandó mágneseket használja, ritkaföldfém-neodímiumból, hogy garantálja a simább és következetesebb tekerést.

 

 

 

Professzionális használt spinning kerékpár

Akár kalóriát akarsz égetni, vagy formában maradni esetleg csak egy jó stresszoldó tekerésre vágysz a Technogym egy teljes és reális beltéri kerékpáros élményt nyújt, amely segít elérni a célt.

A pedálok közötti tér tükrözi a kültéri közúti kerékpárok méretét. Ennek eredményeként biztosítja a megfelelő testtartást és a kompromisszumok nélküli teljesítményt kerékpározás közben. A 17,04 kg súlyú lendkerék-ellenállásrendszer ritkaföldfém neodímiumból áll, amelyek a rendelkezésre álló legerősebb típusú állandó mágneseket biztosítják. A Poly ékszíjhajtású rendszer sima, csendes és reális útérzetet biztosít a számodra.

Nézd meg a használt Star Trac spinning kerékpárt is!

Star Trac használt spinning kerékpár

 

Tetszik? Oszd meg!