technogym excite crossover a formás testért

Mi nők leginkább izmos lábakra és formás fenékre vágyunk. Amint jön a jó idő és előkerülnek a szoknyák, a sortok ez még inkább előtérbe kerül. Nyáron pedig mindannyian szeretnénk tökéletes bikinialakot mutatni a strandon. Bízzunk benne, hogy mindezt megtehetjük még idén is és a korona vírus járvány nem fogja befolyásolni a nyári csobbanásokat. Viszont addig is nézzük hogyan érhetjük el tökéletes formánkat a nyári szezonra a Technogym Excite Crossover segítségével.

A nők nagy része nem elégedett az alakjával. Szinte nincs olyan hölgy, aki ne akarna megszabadulni pár plusz kilótól, vagy formálni a testét. Ezt csak a helyes táplálkozással és a rendszeres kardióedzéssel érhetjük el. Emellett pedig formálhatjuk az izmainkat is, hiszen a fogyás mellett ez is fontos szempont. Mindezt megtehetjük egyetlen kardiógép segítségével, ami rendkívül hatékony módon égeti a kalóriákat és formálja az alsótest izmait.

Technogym Excite Crossoverrel a formás testért

Milyen kardiógép a Crossover?

A Crossovereket sokan hajlamosak összetéveszteni az elliptikus trénerekkel, pedig akad köztük jó néhány különbség. Bár első ránézésre szinte teljesen ugyanolyannak tűnik, de a crossover funkciójában eltér az ellliptikus trénerektől. Előbbiek ugyanis egy speciális, újfajta oldalirányú mozgásformával sokkal hatékonyabban dolgoztatják meg a négyfejű combizmot.

 

Technogym Excite Crossover

Technogym Excite Crossover

 

Technogym Excite ellipszis tréner

Technogym Excite ellipszis tréner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TechnoGym Excite CrossOver egyesíti az összes kardiógép (futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner) előnyét egyben. Használata egyszerű és élvezetes fejleszti a koordinációs érzékét és a stabilitását. Bármilyen szintű edzéshez megfelelő. Használatával olyan alsó és felső izomcsoportok terhelhetőek, amelyek más fitnessgépen nem. A comb mellett természetesen a vádlit és a feneket is megmozgatják, sőt, a modernebb gépek, mint például a Technogym már olyan mozgókarokkal rendelkeznek, amelyek a felsőtestet is alaposan megedzik.

technogym használt crossover

TechnoGym Excite CrossOver egy speciális, újfajta oldalirányú edzésélményt kínál, ami már nem csak az edzőtermekben elérhető. Otthoni kardiógépnek is kiváló egy használt Technogym Crossover. Használatával az egész test edzése és más gépen nem használt izomcsoportok terhelhetőek. A Crossoveren végzett energikus mozgás kalóriaégetésben az elliptikus trénerével egyenlő.

Technogym használt crossover

Technogym Excite Crossover egyszerű használatával minden korosztály számára kedvező. Egyedi, a teljes testet és a koordinációs rendszert fejlesztő edzésélményt kínál a Technogym mérnökeitől.

Tetszik? Oszd meg!