Már ötven éve, hogy a tavasz előrehaladtával a szoknyák rövidülése miatt sok nő aggódva tekint alakjára, hiszen közeleg a miniszoknya szezonja. Ugyan nem értünk egyet Schobert Norbi kijelentésével a női alakról, azonban szívesen nyújtunk segítséget azoknak, akik szeretnének fitt formában ragyogni ebben az időszakban.

Norbi sértő megjegyzéseitől függetlenül a fitneszipar szépségideálja nem minden nőnek felel meg, és nem szeretik, ha alakjukat kritizálják. Sokan inkább nadrágot választanak tavasszal és nyáron is, mások azonban elkötelezik magukat azért, hogy formás fenékkel és feszes combokkal tündököljenek könnyed tavaszi és nyári ruhákban. Fontos szempont, hogy az alakformáló edzések nemcsak az alakváltozást célozzák, hanem növelik a szervezet állóképességét és edzettségét is, ezáltal részei az egészséges életmódnak.

Technogym használt futópad használatban

Technogym használt futópad használatban

Különböző kondigépek, mint például LifeFitness vagy a Technogym futópad, taposógép, elliptikus tréner vagy szobabicikli, kiválóan alkalmasak az alakformálásra és a szervezet egészségesebbé tételére. Mindegyik gép növeli az állóképességet, égeti a testzsírt és formál. Fontos azonban megfelelő gépválasztás, amely összhangban van egészségi állapotoddal és edzettségi szinteddel, hogy elérhesd céljaidat. Vizsgáljuk meg részletesen, hogy melyik gép milyen mértékben és hatékonysággal segít a kitűzött célok elérésében.

Válogass használt futópadjaink között!

A futógép a klasszikus választás, amikor az edzéseket kezdők először keresnek eszközt – és nem véletlenül. Ez az eszköz erősíti az állóképességet, serkenti a szívverést és növeli a tüdő kapacitását. Nem csupán kiválóan formálja a combokat és a vádlikat, de hatása a fenék formálásában is jelentős. Fontos azonban tudni, hogy a futógépen a láb ízületei fokozott terhelést kapnak, ami a futás közbeni ütődésekből adódik. Emiatt nem javasolt azoknak, akik mozgásszervi problémákkal küzdenek.

A taposógépet sokan nevezik a szép popsi formálójának, és ez nem alaptalan. A taposógép használata közben a comb- és fenékizmokra nagy terhelés nehezedik, miközben az ízületeket kíméli, hiszen nem jár ütődés. Azoknak, akik valóban szép combokat és formás feneket szeretnének, bátran ajánljuk ezt a gépet. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a taposógép az egyik legintenzívebb edzésformákat kínálja, így inkább azoknak javasolt, akiknek általános fizikai állapota megfelelő.

Használt taposógép kínálatunk mindenki igényét kielégítik!

A használt Technogym vagy LifeFtiness elliptikus tréner valóslifefitnesszínűleg a legösszetettebb mozgásformát kínálja az összes kondigép közül. Használata során a láb le-fel és oldalirányú mozgásokat is végez, így hatékonyan mozgatja az alsótest minden izmát. Emellett kíméli az ízületeket is. Ez az a berendezés, amit mindenki számára bátran javasolhatunk.

Life Fitness használt elliptikus tréner használatban

Life Fitness használt elliptikus tréner használatban

A használt Technogym vagy LifeFtiness szobabicikli ideális választás azoknak, akik szeretnek kényelmesen edzeni. Ülve a berendezésen, a pedálokat tekerve főként a comb és vádli izmait dolgoztatjuk meg, miközben kíméljük az ízületeket. Bár a szobabicikli kevésbé hatékony a fenékizmok formálásában, mégis hozzájárul ezen terület erősítéséhez, különösen a háttámlás változatok esetében.

A futópad, taposógép, szobabicikli és elliptikus tréner mind kiváló eszközök az alakformáláshoz. Fontos azonban, hogy ne feledkezzünk meg a megfelelő bemelegítésről és az izmok nyújtásáról minden edzés előtt és után. A modern gépek számos edzésprogramot kínálnak, így érdemes fokozatosan növelni a terhelést és tanácsos személyi edzővel konzultálni az optimális edzésterv kialakítása érdekében.

Ezeket a berendezéseket általában fitnesztermekben találjuk, de egyre többen preferálják otthoni használatukat. Ez időt és utazással járó fáradalmakat takaríthat meg, ráadásul a házhozszállított edzés közben zenét hallgathatunk vagy tévét nézhetünk.

Life Fitness futópad konzolja

Life Fitness futópad konzolja – a korszerű kondigépek segítik a hatékony testedzést

Ajánljuk figyelmébe a forgalmazott használt Technogym és Life Fitness berendezéseket, melyek általában magasabb minőséget képviselnek, mint a sportboltokban kapható noname termékek. Ezek az eszközök megfizethető áron elérhetők és hosszú évekig kiváló teljesítményt nyújtanak minimális karbantartással.

Tekintse meg kínáltunk:

– Technogym, Life Fitness, Cybex, Precor futópadok

– Technogym, Life Fitness, Tomahawk, Precor, Schwinn szobabiciklik

– Technogym, Life Fitness, Precor elliptikus trénerek

– Technogym, Life Fitness, Precor, Stair Master taposók

 

Tetszik? Oszd meg!