TechnoGym és Life Fitness használt kondigépek

Sokszor merült fel már ez a kérdés, de nézzük most konkrétan miért is érdemes professzionális kardiogépet vásárolni, még akkor is ha drágább? Mivel kardiogépet jó esetben nem 1-2 évre vásárolunk ezért mindenképp érdemes egy megbízható márkát választanunk.

Melyek a mai piacon a legmegbízhatóbb márkák?

LLife Fitness használt kondigépekLife Fitness

A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A Life Fitness berendezései (futópadokszobabiciklik, ellipszis trénerek) világszerte megtalálhatóak profi sportcsapatok edzőtermeiben, egyetemi sportlétesítményekben, valamint a legjobb egészségmegőrző klubokban.

Technogym használt kondigépek

Technogym Excite

A Techno­­gym több mint két évtizede elkötelezte magát a rendszeres testmozgás, az egészséges étrend és a pozitív mentális hozzáállás által elérhető jobb életmód iránt. A céget három dolog teszi különlegessé: a mindent átfogó innováció, a teljeskörű wellness megoldások és az alapítói filozófia, hogy az üzletet társadalmi felelősséggel kell ötvözni. A Technogym berendezései között szintén megtalálhatóak a (futópadokszobabiciklikellipszis trénerek valamint további kardio-; és erősítő gépek mint a wave, a top vagy a crossover)

Bizony tudnunk kell azt is, hogy a minőségnek ára van.

Mint minden más termék esetében, ahol egy kiforrott márkáról, brandről beszélünk ott az árkategória is magasabb.

De mit kapunk a pénzünkért?

A professzionális technológia, a gyártás, a minőségi elemek, a stabil acél vázak mind-mind olyan dolgok amin nem spórolnak a gyártók. Ebből kifolyólag egy ilyen komoly kondigép ára nyilván drágább. Viszont erre is van megoldás. Ha nem szeretnénk vadi új professzionális kardiogépet, hanem megelégszünk egy használt de jó minőségű edzőtermi géppel, akkor ezt a piaci ár töredékéért megvehetjük.

Hogy jó döntést hozunk-e ha használt gépet vásárolunk?  Garancia rá maga a Life Fitness és a Technogym márka!

Mi van, ha meghibásodik a gép?

Nincs olyan, hogy valami a végtelenségig tökéletesen működik. Előbb utóbb lesznek apróbb hibák, melyeket orvosolni kell. Lévén a professzionális háttérnek a Life Fitness és a Technogym kardiogépek esetében erre ritkábban kerül sor köszönhetően a minőségi anyagoknak. Amennyiben szükséges alkatrész beszerzési lehetőségeik lényegesen könnyebbek, mint más gyártó esetében.

A nálunk vásárolt kardiogépeknek szervizhátterét a Wolf Kondigép Szerviz biztosítja.

Kattints a Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálat megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!