minden amit a Life Fitness futógépekről tudni kell

A kardiógépek piacán számtalan márkával találkozhatsz, így igen nehéz megtalálni az edzésmunkádat leginkább segítő sporteszközt. A Life Fitness termékei azonban a világszínvonalú kutatómunkának köszönhetően a katonáktól kezdve az élsportolókon át a családanyákig képesek kiszolgálni a legeltérőbb igényeket. Ismerd meg a Life Fitness egyedi célokra kifejlesztett kardiógépeit.

life fitness használt kardiógépek

5 nyomós érv, ami után te is a Life Fitness kardiógépeit választod

 

1. Aprólékos és gondos tervezési folyamat

A kardiógépek fejlesztése előtt a tervezők edzőkkel, edzőtermek tulajdonosaival és szakértőkkel konzultálnak, hogy megismerjék az emberek testmozgással kapcsolatos problémáit, igényeit és leggyakrabban használt edzésmódszereit. A Life Fitness így képes a különböző adottságú, súlyú és edzettségű személyek edzésmódszereit leginkább segítő gépeket tervezni.

Life Fitness használt elliptikus tréner használatban

Life Fitness használt elliptikus tréner használatban

2. Professzionális kardiogépek, professzionális minőség

Egy edzőteremben naponta akár több száz ember is használja az egyes gépeket, amelyek az átlagosnál jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve. A Life Fitness ezért a legjobb minőségű anyagokból olyan speciális sporteszközöket készít a konditermek számára, amelyek valóban bírják a strapát.

A kiemelkedő minőségnek köszönhetően ezek a stabil gépek nem billegnek, nem dölöngélnek, nem törnek el vagy borulnak fel, így edzés közben végig tökéletes biztonságban érezheted magad. 

life-fitness-95t-inspire-treadmill-futopad-hasznalt

A Life Fitness legnépszerűbb futópadja az Inspire vonalban a 95T

3. A Life Fitness gépeit személyes igényekhez tervezik

A Life Fitness szakemberei tudják, hogy teljesen eltérő edzésre van szüksége egy családanyának, aki szeretne leadni pár kilót otthon, és egy élsportolónak, aki a csúcsformát szeretné elérni profi körülmények közt. Ezért olyan gépeket fejlesztenek, amelyek tökéletesen az egyedi igényekre alakíthatók. Igen, a tiédre is!

Life Fitness használt szobabicikli otthoni használatra

4. Rendkívül hosszú élettartam

Egy kardiógéppel szemben alapvető elvárás, hogy hosszú távon megállja a helyét, és ne kelljen néhány évente cserélni. A Life Fitness ezért már a tesztelés során az átlagos terhelés sokszorosának teszi ki a termékeit, hogy az edzőtermekbe csak azok a gépek kerülhessenek, amelyek kibírják az extrém körülményeket és igénybevételt is.

Ha egy gép mégis meghibásodna, a világszerte kiterjedt szervizhálózatnak köszönhetően a Life Fitnesstől mindig azonnal kérhetsz tanácsot, segítséget. Ugye ismerős, mikor az áruházakban vásárolt termékeknél már a legapróbb alkatrész pótlása komoly problémát okozhat? Ha egyáltalán megoldható.

A Life Fittnesnél azonban a szükséges alkatrészeket is könnyedén beszerezheted anélkül, hogy heteken át tanácstalan bolti eladók kifogásait hallgatnád, és saját magadnak kéne nyomoznod a szükséges csavar vagy szíj után. 

Life Fitness 95Ti futópad

Life Fitness 95Ti futópad

5. A legnagyobbak is a Life Fitness kardiógépeit használják

A rengeteg fitness- és edzőközpont mellett olyan neves sportegyesületek szerelik fel termeiket a Life Fitness kardiógépeivel, mint a Villanova University országos bajnok kosárcsapata vagy Amerika egyik legsikeresebb futballklubja, a Boise State.

A kardiógépek személyre szabhatóságát és magas minőségét mutatja az is, hogy az NFL-ben szereplő Cleveland Browns erőnléti edzője néhány éve egy egész edzőtermet rendezett be a legkülönbözőbb Life Fitness gépekkel, hogy fejlessze a világ élvonalába tartozó sportolók erőnlétét. A Használt kondigépek oldalán kitűnő állapotú, néhány éves Life Fitness termékek közül választhatod ki az igényeidhez legjobban illő kardiógépet. 

Nézd meg a Használt kondigépek kínálatában lévő professzionális Life Fitness gépeket ITT>>

Life Fitness Lifecycle

Life_Fitness_95X_Inspire_1-elliptika

Life Fitness 95X Inspire elliptika

Tetszik? Oszd meg!