kardiógépek otthoni edzéshez

“Maradj otthon!” ezt hallod mindenhol, tv-ben, rádióban, ezt írják az újságok. Érdemes komolyan venni ezt a felszólítást, hiszen csak így tudjuk lelassítani a korona vírus terjedését. Az edzőtermek bezártak, így sokaknak az életviteli szerinti sportolás, edzés lehetősége is lecsökkent. Most jövünk rá, hogy nem is olyan egyszerű csak úgy otthon maradni, mint amilyennek ez elsőre hangzik. Hiányoznak az edzőtársak, a terem, a kardiogépek és maga a mozgás is. Itt az ideje, hogy beszerezz magadnak otthonra te is egy minőségi, professzionális, használt kardiogépet, olyat ami az edzőtermekben is van. Ezzel biztos nem lősz mellé, hiszen már ott is sokszor használtad a Life Fitness és a Technogym gépeit.

Mégis mit ajánlunk otthoni edzéshez?

Mindenképpen olyan gépet válassz, ha nincs túl sok üres helyed a lakásban, ami viszonylag kis helyen elfér.

Technogym Excite Top

TECHNOGYM Excite 700 használt Top

Mindenkinek ajánlott felsőtestet erősítő gép (főleg váll). Javítja a vérkeringést és a sejtek oxigén ellátottságát. Ülve és állva is használható. A felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti.

Mire való a használt top?

Technogym Excite Top segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

Nézz meg egy videót a Technogym Excite Top használatáról:

Technogym Excite CrossoverTechnogym használt crossover

TechnoGym Excite CrossOver egyesíti az összes kardiógép előnyét egyben. Használata egyszerű és élvezetes fejleszti a koordinációs érzékét és a stabilitását.

Mire való a használt crossover?

Bármilyen szintű edzéshez megfelelő. Használatával olyan alsó és felső izomcsoportok terhelhetőek, amelyek más fitnessgépen nem.

Nézz meg egy videót a használt Technogym Excite crossover használatáról:

Szobabiciklit választanál?

Nézd meg előző heti blogbejegyzésünkben, miért jó választás egy otthoni szobakerékpár.

5+1 érv, amiért tökéletes választás egy szobabicikli

 

 

 

Tetszik? Oszd meg!