A Tecnogym a világ minden táján segíti az embereket, hogy egészségesebben, sportosabban éljenek. A vállalat ezt a lehető legjobb kardiógépekkel, edzőberendezéssel, szolgáltatásokkal, tartalommal és programokkal éri el, amelyek mindegyike korszerű technológiát használ. Mindenki megtalálhatja a saját igényeinek legjobban megfelelő kardiógépet, legyen szó az alsó-vagy a felsőtest erősítéséről.

Technogym ülő szobakerékpárok

Technogym professzionális edzőtermi kerékpárjai pontos mérnöki tervezés alapján készültek, orvosilag és ergonómiailag teszteltek. Ezek a klasszikus kerékpárokra hasonlítanak, ülő helyzetben dolgozunk rajtuk, miközben a kezünk a ,,kormányra” támaszkodik. Fogyásra és kardiógépként az állóképességünk fejlesztésére alkalmasak.

használt szobabicikli

Használt szobabicikli

Ha formás combokra és fenékre vágysz, akkor tökéletes választás egy használt Technogym szobakerékpár, hiszen pontosan a kellő izmokat dolgoztatja meg. Ez persze nem azt jelenti, hogy a test többi részét ne mozgatná át. A tévhitekkel ellentétben ugyanis biciklizés közben is könnyedén leadhatod a plusz kilókat. A rendszeres, hosszabb tekerések pedig növelik az állóképességet és a kitartást is, amit az élet más területein is sikerrel kamatoztathatsz.

technogym xt pro 600 szobabicikli

 

A szobakerékpárokat a pedálozással szemben kifejtett ellenállásuk szerint is csoportosíthatjuk. Így lehetnek mágnesfékes szobakerékpárok, amelyeken manuálisan lehet a nehézségi fokokat állítani. Az ún. ergométeres szobabicikliken pedig a nehézségállítást digitálisan végezzük. Ezek általában valamilyen elektromágneses rendszerrel fékezik a hajtást. Egyes kerékpárok nem ellenállással, hanem motorral végzik a nehezítést, ezek stabilitása az erőkifejtéssel szemben gyengébb.

A Tecnogym Spinning Bike

Ennek kerékpárnak nincs elektronikája így bel-és kültéri használatra egyaránt ajánlott. Ki sem kell mozdulnod a lakásból/házból, tekerhetsz a szobában, a kertben vagy a teraszon. Egész évben tudod használni. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.

Technogym spinning kerékpár

 

Technogym kézi kerékpárok 

A kézi kerékpárok, más néven Topok segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

Technogym Excite használt top edzés közben

A Technogym XT TOP mindenkinek ajánlott felsőtestet (főleg váll) erősítő gép. Javítja a vérkeringést és a sejtek oxigén ellátottságát. Ülve és állva is használható. A felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti.

Az XT Top ülése eltávolítható, hogy megkönnyítse a teljes hozzáférést a mozgássérültek számára is.

mozgássérültek felső test edzése kézi kerákpárralA kézi kerékpárok használata igen sokrétű. Találkozhatunk vele edzőtermekben, rehabilitációs intézményekben, de a profi sportolók is, -főleg a gyorsúszók- rendszeresen használják a kézi kerékpárokat. Használata egyszerű, biztonságos, ergonómikus és hatékony módszert nyújt az erőedzés és az aerob tevékenység összekapcsolására.

technogym használt kézi kerékpár

 

Válassz kardiógépet alsó-vagy felsőtest erősítésére a Használt kondigépek kínálatából >>>

Tetszik? Oszd meg!