szobabicikli fenékformálás

Sokféle comb- és fenékformáló gyakorlatot próbáltál már ki, de nem sikerült elérned a várt eredményt? Nyáron ezek a területek még fontosabbak lehetnek számodra. Ha a megszokott módszerek nem hozzák meg a kívánt eredményt, akkor ne add fel, hanem próbálj ki más módszereket is! Összegyűjtöttünk néhány hatékony otthoni kardiógépet, amelyek segítségével nemcsak fogyhatsz, hanem formálhatod is a kritikus területeket, mint a combok és a fenék.

 

A villámgyors eredményekért szolgáló hatékony taposógép

Bizonyára már te is hallottad, hogy a lépcsőzés kiváló gyakorlat az izmos combok és formás fenék eléréséhez. A taposógépek pedig éppen ezt a mozgást imitálják, de sokkal intenzívebben, így az eredmények sokkal hamarabb láthatóvá válnak.

taposógép fenékformálás

A Technogym taposógépe hatékonyan segít a fenékformálásban

 

Technogym használt taposógép

Hatékonyságuk főként speciális tervezésükből ered, és az abból adódik, hogy használat közben folyamatosan kihívást jelentenek, megállás nélkül. Ennek köszönhetően akár néhány hét alatt is látványos fejlődést érhetsz el. Nem meglepő tehát, hogy a taposógépeket gyakran a nők kedvenc otthoni kardiógépeként említik.

Az optimális hatás érdekében ajánlott a testet függőleges pozícióban tartani, és a támasztékot az egyensúly megtartására használni. Ugyanakkor fontos, hogy a testhelyzetet változtasd meg, ha más izomcsoportokat szeretnél megdolgoztatni.

 

 

 

 

A szórakoztató otthoni edzésekhez ideális, kényelmes szobakerékpár

Ha úgy érzed, hogy a taposógépes edzés túl intenzív számodra, és inkább egy kényelmes, ugyanakkor hatékony mozgásformát keresel, akkor a szobakerékpárok lehetnek a választásod. Ezek különösen a combizmokat és a feneket célozzák meg, de közben az felsőtest izmait is megmozgatják, így segítve a felesleges kilók leadását.

szobabicikli fenékformálás

Ellentétben néhány tévhitével, a szobakerékpárok is rendkívül hatékonyak lehetnek, ha helyesen használod őket. Ehhez azonban otthon is 45-60 perces edzésekre van szükséged, amelyek során akár 700 kalóriát is elégethetsz.

Emellett nem kell lemondanod a kényelemről sem, mivel olyan modern szobakerékpárok is elérhetőek, mint például a Life Fitness vagy a Technogym kínálatában, amelyek között megtalálhatók az ülő- és háttámlás modellek is. Ráadásul ezek a kardiogépek annyira csendesek, hogy tekerés közben akár kedvenc sorozatodat is nézheted.

Technogym használt szobakerékpár

Mélyebb érdeklődésed van a szobakerékpárok iránt? Sőt, már el is határoztad, hogy beszerzel egyet magadnak? Ebben az esetben érdemes megvizsgálnod, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned az ideális modell kiválasztása során.

Star Trac NXT Belt Spinner Bike

Star Trac NXT Belt Spinner Bike

Ellipszis tréner, ha az alsó- és felsőtest izmait is erősítenéd

Ha nemcsak formás combokat és feszes feneket, hanem néhány plusz kilót is szeretnél leadni, akkor otthoni használt ellipszis trénerrel nem találhatsz hatékonyabb kardiógépet.

Technogym használt elliptika

A Technogym használt elliptika egyaránt átmozgatja az alsó- és felsőtest izmait

 

Miért olyan hatékony az ellipszis tréner?

  • változatos gyakorlatokat végezhetsz vele otthon is,
  • az intenzitást edzettségi szintedhez igazíthatod,
  • előre beállított programok közül válogathatsz,
  • számos pozitív élettani hatása van, amitől fittebb leszel,
  • kíméli az ízületeket

A Crossover egy hatékony módja annak, hogy a négyfejű combizmot célozd meg és dolgozd meg

A Crossovereket sokan összekeverik az elliptikus trénerekkel, azonban közöttük több különbség is van. A Crossoverek ugyanis egy speciális oldalirányú mozgásmóddal hatékonyabban célozzák meg a négyfejű combizmokat.

Technogym Excite Crossoverrel a formás testért

combon kívül természetesen a vádli és a fenék izmait is megmozgatják, sőt, a modernebb gépek, például a Technogym, már olyan mozgókarokkal rendelkeznek, amelyek hatékonyan dolgozzák meg a felsőtest izmait is.

 

Találd meg a tökéletes otthoni kardiogépet, nézz rá a Használt kondigépek széles választékára most!

life-fitness-hasznalt-futopad

Life Fitness Inspire 95T használt futópad

Life Fitness 95X Inspire használt elliptikus tréner

Life Fitness 95X Inspire elliptikus tréner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetszik? Oszd meg!