Szép combokra és formás fenékre vágyakozol? Akkor az egyik legjobb választás a használt taposógép, melyet más néven steppernek is neveznek. Ezzel a géppel rövid idő alatt látványos eredményeket érhetsz el. Azonban fontos, hogy a saját igényeidhez megfelelő gépet válassz. Ha úgy döntesz, hogy otthonra szerzel egy kardiogépet, és a stepper mellett döntesz, akkor fel kell tenned magadnak három fontos kérdést a taposógép vásárlása előtt.

Technogym_Excite_Stepper__taposogep_LED_nyomogombos

Kényelmes a választott használt taposógép magassága?

A stepperen a hatékony edzés érdekében kulcsfontosságú az egyenes háttal végzett mozgás. Azonban a megfelelő testtartás megtartása nehéz lehet, különösen akkor, ha a kapaszkodó túl alacsony vagy magas, és emiatt előre hajolsz vagy nyújtózkodsz a tréning során.

A taposógép vásárlása előtt érdemes többféle gépet kipróbálni, hogy megtaláld a legkényelmesebb testtartást. Ezenkívül, idővel próbálj csökkenteni a taposógép karjaira való támaszkodást, és helyette inkább az egyensúly megtartására használni őket. Így az elvégzett munka sokkal hatékonyabb lehet.

Milyen intenzitású edzéshez vásárolsz taposógépet?

Az ideális otthoni kardiogép megtalálásához először definiálnod kell céljaidat. Mielőtt egy használt steppert vásárolnál, határozd meg, milyen eredményeket szeretnél elérni az edzéssel:

  • Vágysz formás combokra és fenékre?
  • Szeretnél lefogyni és megszabadulni néhány plusz kilót?
  • Célod egészséges életmódot folytatni és fitten élni?

Ezen célok alapján választhatsz olyan stepper gépet, amely megfelel az igényeidnek. Egy egyszerűbb stepper, extra funkciók nélkül is tökéletesen megfelelhet napi negyed óra edzéshez, a saját tempódban történő használathoz.

Esetleg komolyabb célokat tűztél ki magad elé? 

Ha szükséged van folyamatos, erőteljes edzésre, amely javítja az állóképességedet és teljesítményedet, akkor olyan taposógépet kell választanod, amellyel pontosan mérheted:

  • a megtett távolságot,
  • a sebességet,
  • és az edzés időtartamát.

A Használt kondigépek oldalán széles választékban találhatsz kiváló minőségű, néhány éves, edzőtermi használt taposógépeket. Ezekhez szervizszolgáltatás is rendelkezésre áll, így biztosíthatod a hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt.

Van garancia a taposógépre?

Az használt taposógép vásárlása előtt alapvetően fontos, hogy tájékozódj az eladótól arról, hogy az általad kiválasztott gép alkatrészei még elérhetőek-e, és milyen módon szerezheted be őket. Ha egy esetleges hibajavítás hetekig vagy hónapokig tart, akkor érdemes olyan taposógép után nézni, amelyre a gyártó garanciát vállal, és a szervíz szolgáltatása is gyors és hatékony.

Érdemes meglátogatni a Használt kondigépek weboldalát, ahol professzionális használt taposógépek széles választékát találod. Itt könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb steppert, amely biztosítja az alkatrészek elérhetőségét és a megbízható szervizszolgáltatást.

Kattints a Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálat megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!