technogym taposógép alakformálás

Ha eldöntötted, hogy nem szeretnéd hanyagolni a rendszeres testmozgást a jelenlegi helyzetben sem, akkor itt az ideje, hogy beszerezz otthonra egy kardiógépet. Rengeteg kérdés merülhet fel benned vásárlás előtt, hiszen nem egyszerű a választás és remélhetőleg hosszú évekre választasz edzőtársat magadnak. A futópad, a szobakerékpár és az ellipszis tréner mellett az egyik legnépszerűbb kardiógép ha formás combokra és feszes fenékre vágysz a taposógép.

 

Milyen intenzitású edzéshez vásárolsz taposógépet?

Ahhoz, hogy megtalálhasd a tökéletes otthoni kondicionáló gépet, először tisztáznod kell a céljaidat. A stepper vásárlása előtt ezért fogalmazd meg, hogy mit akarsz pontosan elérni az edzéssel. Szeretnél:

 • formás combokat és feneket?
 • leadni néhány plusz kilót?
 • egészségesen és fitten élni?

Az általános kondíció szinten tartásához akár napi negyed óra taposás a saját tempódban is elég. Ehhez elég lesz egy egyszerűbb stepper extra funkciók nélkül. 

Taposógép, a hölgyek kedvence >>

Komolyabb célokat tűztél ki magad elé? Ha folyamatos intenzív edzésre vágysz, amivel fogyhatsz, az állóképességedet és a teljesítményedet is növelheted, akkor olyan taposógépre lesz szükséged, amivel mérheted:

 • a megtett távolságot,
 • a tempót,
 • és az eltelt időt.
Technogym használt taposógép, stepper

Technogym stepper

Kényelmes a választott stepper magassága?

A stepperen akkor igazán hatékony az edzés, ha azt egyenes háttal végzed. A megfelelő testtartásra azonban igen nehéz odafigyelni, ha a kapaszkodó túl alacsonyan vagy magasan van, és előrehajolva vagy éppen nyújtózkodva kell taposnod.

A taposógép vásárlása előtt ezért célszerű kipróbálni néhány különböző magasságú gépet,hogy ráérezz, számodra melyik biztosítja a legkényelmesebb testtartást.

Próbálj meg egyre kevesebbet támaszkodni a taposógép karjaira, inkább csak az egyensúly megőrzésére használd őket. Az elvégzett munka így sokkal eredményesebb lesz.

Technogym használt taposógépMilyen márkát válasszak?

A taposógép vásárlása előtt mindenképpen nézz utána a steppert forgalmazó cégek referenciáinak. Érdemes megbízható, komolyabb múltú kardiógépeket gyártó céget választani, mint a Life Fitness vagy a Technogym. Ezek az egész világon megtalálhatóak (konditermekben, rehabilitációs helyeken, otthonokban stb.)  A taposógép mellett a futópad, az elliptikus tréner és szobabicikli berendezések is ergonómiailag és orvosilag teszteltek, ami fontos szempont a választásnál.

life fitness használt taposógép

Life Fitness 95 Si használt taposógép

A taposógép legfontosabb tulajdonság:

 • nagy terhelhetőség
 • stabilitás
 • megbízhatóság
 • napi több órás igénybevétel
 • egészségvédő és biztonsági felszerelés

Nézd meg a Használt kondigépek kiváló minőségű használt taposógépeit, és válaszd ki a számodra tökéletes steppert most »

Stair Maister taposógép, a 4600CL vezeték nélküli FreeClimber erőteljes kardióedzést kínál otthonának kényelmében.

 

 

Tetszik? Oszd meg!