használt futópad otthonra

Régóta szeretnéd már elkezdeni az otthoni edzéseket, de nem találod a tökéletes kardiógépet otthonra? Fogalmad sincs, hogyan fogj neki a keresésnek? Akkor fogadd meg ezeket a hasznos tanácsokat, és könnyedén kiválasztod majd a számodra legjobb kondigépet. Nézzük mit érdemes nagyon átgondolni vásárlás előtt.

Gondold át, hogy megéri-e vadonatúj kardiógépet vásárolni

Mielőtt egyáltalán elkezdenél azon gondolkodni, hogy milyen típusú kardiógépet vegyél otthonra, célszerű azt eldönteni, hogy mindenképpen vadonatúj sporteszközt szeretnél-e vásárolni? Tapasztalataink szerint ugyanis a legújabb kardiógépek olykor csillagászati árai sajnos sokakat elriasztanak az otthoni sportolástól.

használt ellipszis tréner

Pedig egy használt kardiógép (futópad, taposógép, szobabicikli vagy ellipszis tréner) legalább annyira tökéletes megoldás, hiszen a mai modelleket már elképesztő strapabírásra tervezik. Gondolj csak bele, hogy hosszú éveket húznak leedzőtermekben anélkül, hogy meghibásodnának, miközben akár több ezer ember nyúzza őket napról napra. Sőt, rengeteg használt, otthoni kondigépre, mint például a Használt kondigépek kínálatában is megtalálható sporteszközökre még garanciát is kapsz, így nyugodtan tervezhetsz új kedvenceddel hosszú távra.

Nézd meg, hova tudnád kényelmesen elrakni a kondigépet otthon

Természetesen fontos szempont az is, hogy mennyi helyed van az otthonodban, hiszen egy kisebb lakásban egy futópad például nem biztos, hogy kényelmesen elfér. Ettől azonban még aggodalomra semmi ok, hiszen ma már rengeteg helytakarékos, de igen hatékony kardiógép közül válogathatsz. Arról nem is beszélve, hogy számos kondigépet pontosan úgy alakítottak ki, hogy elférjen vagy legalább könnyedén mozgatható legyen az egyes helyiségek közt.

edzés használt futópad otthon

Edzés használt futópadon, otthon

HK tipp: egy Life Fitness vagy Technogym használt szobabicikli például tökéletes választás, hiszen még egy kisebb szobában is simán találsz neki helyet. Ráadásul igen hatékony edzéseket végezhetsz rajta otthon is, a további előnyei után pedig te is azonnal be akarsz majd egyet szerezni.

Határozd meg az otthoni edzések céljait

Miután belőtted a költségkeretet, és az otthonodban rendelkezésre álló hely alapján leszűkítetted a lehetőségek körét, ideje kiválasztani a céljaidhoz legjobban passzoló kondigépet.

használt ellipszis tréner, elliptika

Ez az a pont, ahol el kell döntened, hogy mit is szeretnél elérni pontosan az otthoni edzésekkel. Szeretnél minden problémás területről egyetlen gépsegítségével fogyni? Inkább csak a formás combokra és fenékre mennél rá? Esetleg az állóképességedet is növelnéd néhány komolyabb, összetettebb edzéssel?

Mert hogy egyáltalán nem mindegy, milyen típust (futópad, szobabicikli, taposógép, ellipszis tréner) választasz, hiszen a különböző kardiógépek a test más és más izomcsoportjait mozgatják meg. Viszont most könnyedén kiderítheted, hogy a te céljaidhoz melyik típus passzol a legjobban. Egy csokorba gyűjtöttük neked, hogy az egyes otthoni kondigépekkel milyen eredményeket érhetsz el »

 

Gondolt át, hogy mennyire fontosak számodra a változatos edzések

Tapasztalataink szerint sokan azért tartózkodnak az elején az otthoni edzésektől, mert monotonnak tartják őket. Pedig egy jól kiválasztott kardiógéppel a testmozgás korántsem unalmas.

A szobakerékpárokon és a futópadokon például rengeteg program közül válogathatsz, de a tempó, a távok és az intenzitás váltogatásával, te is könnyedén megszínezheted az otthoni edzésterveidet.

Life Fitness használt futógép konzol

Ezzel szemben egy használt taposógépen már valóban kevesebb lehetőség áll rendelkezésedre. Viszont tökéletes választás, ha számodra a teljesítményfokozás és a látványos eredmények a legfontosabbak, minden más szempont pedig másodlagos.

Találd meg a tökéletes, kardiógépet otthonra olcsón, válogass használt futópad, taposógép, ellipszis tréner (elliptika) vagy szobabicikli kínálatunkból!

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!