Technogym Excite használt futópad

Formásabb feneket és combokat szeretnél? Gratulálunk, ez azt jelenti, hogy felismerted, alakod formálása éppúgy hozzátartozik az igényes nő életéhez, mint a megfelelő smink és ízléses ruha kiválasztása. Milyen új generációs kardiógépekkel tehetsz a formás fenékért és combokért? Most megmutatjuk az 5 legfontosabb lépést ami elkerülhetetlen ahhoz, hogy a feneked és a combjaid szép formásak legyenek.

Útmutató a formás fenékért és combokért

Alakítsd ki a  megfelelő étrendet!

Az étrend nagyon fontos, ha formás feneket és combokat szeretnél. Álmaid külsejéhez vezető út 50%-a a konyhádban dől el. Ne aggódj, nem kell  éhezned, de kerüld a szénhidrátokat! Egyél inkább fehér húsokat, nagyon sok gyümölcsöt és zöldséget. Köretnek a tésztafélék helyett válaszd leginkább a rizst és kisebb részben a burgonyát. A diétád mértékét a napi mozgásod mennyiségétől tedd függővé. Figyelj arra is, hogy rendszeresen étkezz, a szervezeted így fogja tudni a tápanyagokat megfelelően feldolgozni. Ha a testsúlyodat is mérnéd, lehetőleg azt is minden nap ugyanakkor tedd.

Saláta tál, fontos a megfelelő étrend

Amikor az étrendet és az edzéstervet kialakítod ne vállald túl magad! Eddzél inkább az elején napi 10-15 percet intenzíven, de minden nap ugyanakkor! A diétát se vidd túlzásba. Vegyél fel egy olyan életformát, amit hosszú ideig tartani tudsz. És válassz olyan edzésformát, amely hosszú távon képes motiválni, így a formás fenékhez vezető út nem a szenvedésről fog szólni, hanem a rendszerességről és a boldogságról.

A sport legyen mindennek az alapja

Fontos eldöntened, hogy milyen sporttal szeretnéd a fenekedet és a combodat szép formássá alakítani. Ha tartós és gyors eredményt szeretnél elérni, akkor a rendszeresség kulcsfontosságú. Ehhez a legpraktikusabb választás az otthoni testmozgás. Az intenzív, lábat és popsit is megdolgoztató kardió edzések bizony elkerülhetetlenek, erre tökéletesen alkalmasak a kardiógépek, pl. a használt futópad, a használt elliptikus tréner, a használt szobabicikli és a használt taposógép. A mai modern típusok már nagyon sok segítséget adnak neked és változatosabb, szórakoztatóbb velük a az edzés is. Na de milyen gépet érdemes választani?

Milyen kardiógépet válassz, ha szép feneket és combokat szeretnél?

Technogym használt futópadHasznált futópad

A  használt futópad ideális eszköz a formás fenék és comb kialakításához. Ráadásul fogyni is igen könnyen lehet vele, hiszen nagyon sok kalóriát égetünk el futás közben. A gépeken változtatható a dőlésszög és állítható a sebesség. A lazább kocogástól kezdve választhatók a nagyobb iramú, akár változatos terhelést jelentő edzésprogramok is.

A kezdők akár a sétáló funkciót is használhatják, de ez nagyobb túlsúly esetén az ízületeket kímélésre is jó megoldást jelent.

 

 

Technogym használt ellipszis trénerEllipszis tréner (elliptika)

Ez a speciális kondigép a futás és a sétálás mozdulatait utánozza. Térdfájósoknak és nagyobb túlsúly esetén ez lesz az ideális választás, mert kíméli az ízületeket. Nagy előnye, hogy a fenék és lábak mellett, a felsőtestet is megdolgoztatja. Korábban már részletesen írtunk róla, hogy mikor érdemes az ellipszis trénert és mikor a taposógépet választani.

 

 

 

 

Technogym használt szobabicikli szobakerékpárSzobakerékpár

A használt szobabicikli fogyáshoz ideális eszköz, a futópadnál mérsékeltebb intenzitású edzéseket lehet végezni rajta. Ha fáj a hátad, akkor a fekvő változat jelenthet megoldást. Korábban itt írtunk róla, melyek a szobakerékpárok előnyei.

 

 

 

 

 

 

Technogym használt taposógépTaposógép

A használt taposógép a combok, a vádli és a fenék formálásának kiváló eszköze. A lépcsőzés mozdulatait utánozza. Megfelelő terheléssel nagyon sokat tud segíteni neked a célod elérésében. Fontos, hogy edzés közben ne támaszkodj túlságosan, mert ezáltal túl sok terhet veszel le az alsótestedről és kevesebb hatása lesz a munkádnak. Itt találsz információt a tökéletes taposógép kiválasztásához is.

 

 

Használt vagy új kardiogép?

Kondigépeket szinte bármelyik áruházban, vagy szaküzletben kaphatsz, ám hamar meg fogod tapasztalni, hogy a jó minőségű és megbízható gépeknek bizony megkérik az árát. Pedig ha hosszú távra szeretnél kondigépet venni, akkor egy  profi kardiogépet érdemes választani.

Tudtad, hogy professzionális, használt kardiogépeket (futópad, szobabicikli, ellipszis tréner, taposógép) már az eredeti ár töredékéért is kaphatsz? Néhány apróságra azonban figyelned kell a választáskor!

Amennyiben kardiógép vásárlása mellett döntesz, – akár otthoni használatra, akár tulajdonosként edzőtermedet szeretnéd bővíteni vagy modernizálni – érdemes több szempontot figyelembe venni a vásárlás előtt. Napjainkban az okos telefonok, TV-ék, tabletek világát éljük. A 21. század már elképzelhetetlen ezek nélkül, ezért a professzionális kardiógépeket gyártó Technogym és Life Fitness is (elismerve az új kor vívmányait) praktikus “okos” TV-és kijelzőkkel kezdte el felszerelni a gépeit. 

Melyek az új generációs kardiógépek előnyei?

– ergonómiailag jobbak

– kellemesebb, szórakoztatóbb edzés

– nagyobb edzés hatékonyság

– több érdeklődő a kardióedzés iránt

– otthoni edzésre egyaránt ajánlott
 

 

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!