Esőben nem jó futni - futópad. szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner

Most, hogy ez a poszt készül, odakint esik az eső és erősen fúj a szél. Idebent lobog a kályhában a tűz. Kinek van kedve ilyenkor odakint futni, kerékpározni, egyáltalán sportolni?

Mint minden évben, idén is eljött az ősz. Lehullanak a fák levelei, egyre többször esik és fúj. Már kabátot kell felvenni, ha valaki kilép a házból. Aztán jönnek a téli hónapok. Esni fog a hó, befagynak a tavak, majd a folyók, a járdán befagynak a pocsolyák. Hideg lesz és síkos a futófelület, a bicikliút. Még azoknak is elmegy a kedve a szabadtéri sporttól, aki megszállottan edzenek naponta.

Ősszel, ha hideg eső esik, vajon mi a jobb megoldás? Kerékpár, vagy szobabicikli?

Ősszel, ha hideg eső esik, vajon mi a jobb megoldás? Kerékpár, vagy szobabicikli?

Ősszel és télen futni, kerékpározni már többről szól, mint a kitartásról. Ehhez már kell némi hajlam az önsanyargatásra is. De valljuk be: hányan vagyunk ilyenek? Hányan vállaljuk a metsző szelet, a fagyot, miközben testünk úszik az izzadtságtól. Elsősorban kellemetlen, de bizony komoly megfázás is lehet az eredmény.

Nézd meg használt futópad, vagy szobabicikli választékunkat!

Most váltsunk képet! Képzeljük el, milyen lehet a kandalló előtt a futópad futófelületén futni, vagy a szobabicikli nyergében tekerni a kilométereket? Erősíteni lábainkat a taposógép pedáljain, vagy formálni fenekünket az elliptikus tréner furán mozgó taposófelületén? Nincs hideg, nem fúj a szél, nem kell örökösen a lábunk elé nézni, hogy el ne csússzunk a jégen. Izzadhatunk tetszés szerint, nem borsózik izzadt hátunkon a bőr a jeges szél miatt.

A nappaliban akkor is kellemesen sportolhatunk, ha odakint esik - futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner

A nappaliban akkor is kellemesen sportolhatunk, ha odakint esik

Az edzőtermi berendezések télen-nyáron használhatók, nem befolyásolja tréningünket az időjárás. Nem kell vastagon felöltözni, hogy aztán edzés után a több kiló ruhát egyszerre dobhassuk a mosógépbe. Futás a futópadon, tekerés a szobabiciklin, lépcsőzés a taposógépen és persze használhatjuk az elliptikus trénert. Edzés utén elsétálunk az öltözőbe, letusolunk és már újra társaságképesek vagyunk.

Az edzőtermi gépek (szobabicikli, futópad, taposógép és elliptikus tréner, no meg a többi berendezés) már nem csak az edzőtermekben használható. Kiváló használt berendezéseket lehet vásárolni, majd akár lakásunk nappalijában használhatjuk őket. A Life Fitness és Technogym Expire berendezések kialakítása olyan, hogy otthoni használatra is alkalmasak.

Válassz használt taposógép vagy elliptikus tréner választékunkból!

Ez ám az igazi kényelem! Hazaérünk a munkából, átöltözünk a tréningezéshez – közben a lakásban kellemes hőmérséklet vesz minket körül. Bekapcsoljuk kedvenc kondigépünket. A szobabicikli ott áll a sarokban, a futópad a nappali szélén. Bekapcsoljuk a gépet és már használhatjuk is. Munka után nem kell edzőterembe rohanni, majd onnan haza. Megspóroljuk az időt amit az edzőterembe utazás, majd a hazaút venne el életünkből. Több idő jut a családra, magunkra. Lehet, hogy pont az a másfél óra segít hozzá minket, hogy színházba menjünk, vagy párunkkal elköltsünk egy kellemes vacsorát kettesben egy jó vendéglőben.

Ha otthon edzünk, több idő marad a családra - futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner

Ha otthon edzünk, több idő marad a családra

A kondigépek otthoni használatával tehát kellemes körülmények között edzhetünk, naponta rengeteg időt takarítunk meg. Közben meg lépésről-lépésre végigcsináljuk edzésprogramunkat, javítjuk kondíciónkat, erősítjük szívünket és tüdőkapacitásunkat, formáljuk alakunkat. Majd egy pohár könnyű fehérbor mellett beszélgethetünk azzal, aki a legfontosabb számunkra.

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!