Technogym Excite használt crossover

Egy kevésbé ismert, ám annál hatékonyabb kardiógépet mutatunk most, a Technogym Excite Crossover -t. Az ismertebb Technogym kardiogépekkel, mint a futópadok, szobabiciklik, taposógépek, ellipszis trénerek, már a legtöbb edzőteremben találkozhattál. Léteznek azonban kevésbé népszerű, de annál hatásosabb kardiogépek ezeken kívül, ha fogyni szeretnél, vagy növelnéd állóképességedet. A Technogym márkát már nem kell bemutatni, több évtizede áll a sportot szerető emberek szolgálatában. Ezek a minőségi, megbízható, stabil háttérrel rendelkező kondigépek hosszú évekig, napi több órás igénybevétel mellett is kitűnően működnek. 

A Technogym Excite használt Crossover -t gyakran hasonlítják az elliptikus trénerhez. Mivel kinézetre hasonlóak, és funkcióját tekintve is mindkettő használata közben együttesen dolgoznak a kar-, és a láb izmai is. Az alapvető különbség az alsó test mozgásán van. Az elliptikus tréneren a lábak egy ovális, elliptikus pályán előre-és hátra mozognak, a Crossoveren ez a mozgás kissé oldalirányú, ezáltal jobban megdolgoztatja a négyfejű combizmot. Szabadon választható ki az edzésprogram, a nehézségi szint, az edzésre szánt idő, így ideális bármilyen kondinicionális szintre.

Technogym használt crossover

Az Technogym használt Crossover a teljes test edzésére lett tervezve

Használata egyszerű és élvezetes, amellett hogy számos izomcsoportot mozgat meg egyidejűleg. A Crossoveren végzett edzés kiváló kalóriaégető, fejleszti a koordinációs érzéket és a stabilitást. A mozgás kalóriaégetése az elliptikus trénerével egyenlő.

Ez a kardiógép egy speciális, újfajta oldalirányú edzésélményt kínál az edzőteremben. Használatával az egész test edzése és más gépen nem használt izomcsoportok terhelhetőek. A CrossOver-en végzett energikus mozgás kalóriaégetésben az elliptikus trénerével egyenlő. A TechnoGym CrossOver 700 kardiógép 25 nehézségi szinttel, célorientált LED kijelzővel dupla pulzusmérő rendszerrel és erősített 180 kg teherbírással rendelkezik.

Technogym Excite használt crossover működés közben

Technogym Excite használt Crossover

Forrás: Technogym

Intuitív és természetes

A gyakorlat könnyebbé és élvezetesebbé válik, annál inkább hagyja magát magabiztosan. A lábak és a pedálok közötti érintkezés állandó marad a teljes mozgási tartományban, ezáltal megakadályozza az ütközést és biztosítja az ízületek biztonságos edzését. Használata egyszerű minden korosztály számára. Egyedi, a teljes testet és a koordinációs rendszert fejlesztő edzésélmény a TechnoGym mérnökeitől.

 

Személyre szabott felhasználói élmény

A LED vagy TV kijelzők egyszerű kezelhetőséget biztosítanak a Technogym Excite kardiógépeknek. A TV konzolok személyre szabott élményt nyújtanak a szórakozásnak, hiszen edzés közben akár filmet is nézhetünk, így szórakoztató és egyszerű módon érhetünk el eredményeket. 

[foogallery id=”3212″]

Többféle, a megszokott berendezésektől eltérő használt kondigépet forgalmazunk. Válassz közülük most és léptél egyet egészséged felé.

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!