Technogym Excite használt crossover

Számtalan comberősítő és fenékformáló gyakorlatot kipróbáltál már, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt? Ne add fel, inkább válts módszert! Összegyűjtöttünk neked 3+1 szuperhatékony otthoni kardiógépet, amelyekkel könnyedén elérheted céljaidat, és még csak csillagászati összegeket sem kell kifizetned értük.

1. Szuperhatékony taposógép a villámgyors eredményekért

edzés Technogym használt taposógépUgye te is hallottad már, hogy a lépcsőzés az egyik legjobb gyakorlat, ha izmos combokra és formás popsira vágyszA használt taposógép pontosan ezt a mozdulatsort utánozza le, csak éppen sokkal nagyobb intenzitással, így az eredmények is sokkal gyorsabban meglátszanak majd.

Hatékonyságuk elsősorban speciális kialakításuknak köszönhető, és annak, hogy edzés közben egy másodpercre sem engednek megállni, így akár hetek alatt látványos változást tapasztalhatsz majd. Ezek után nem is csoda, hogy a taposógépeket gyakran a nők kedvenc otthoni kardiógépeként is emlegetik.

HK tipp: Idejét sem tudod már, mikor sportoltál utoljára? Vagy éppen teljesen kezdőként vágnál bele az otthoni edzésekbe? Akkor nézd meg ezt a 10 motiváló gondolatot, ami egy kemény és fárasztó taposógépezés után sem hagyja majd, hogy feladd céljaidat.

2. Kényelmes használt szobabicikli a szórakoztató otthoni edzésekhez

Technogym használt szobabicikli, szobakerékpár

A taposógépes edzés túl intenzívnek tűnik számodra? Inkább valami kényelmesebb, de mégis eredményes mozgásformára vágysz? Akkor a szobakerékpárokat neked találták ki, hiszen elsősorban a combokat és a feneket dolgoztatják meg, viszont a felsőtest izmait is átmozgatják, így pedig akár néhány plusz kilót is könnyedén leadhatsz.

A tévhitekkel ellentétben ráadásul a használt szobabicikli is hatékony, ha megfelelően használod. Ehhez azonban 45-60 perc közötti edzésekre lesz szükséged még otthon is, ennyi idő alatt azonban akár 700 kalóriát is elégethetsz.

És természetesen a kényelemről sem kell lemondanod, hiszen az olyan modern szobabicikli, mint például a Life Fitness vagy a Technogym kínálatában megtalálod az ülő- és a háttámlás modelleket egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy ezek a kardiógépek annyira csendesek, hogy tekerés közben akár kedvenc sorozatodat is berakhatod.

HK tipp: komolyabban érdeklődsz a szobakerékpárok iránt? Sőt, már el is döntötted, hogy beszerzel egyet magadnak? Akkor érdemes ránézni arra is gyorsan, hogy az ideális modell kiválasztása során milyen szempontokat célszerű figyelembe venni »

3. Használt futópad, ha az alsó- és felsőtest izmait is erősítenéd

Life Fitness használt futópadHa nem elégszel meg a formás combokkal és a feszes fenékkel, hanem szeretnél leadni jó néhány plusz kilót is, akkor egy futópadnál keresve sem találsz jobb kardiogépet otthonra, hiszen egyaránt átmozgatja az alsó- és felsőtest izmait, ráadásul:

  • változatos gyakorlatokat végezhetsz vele otthon is,
  • az intenzitást edzettségi szintedhez igazíthatod,
  • előre beállított programok közül válogathatsz,
  • számos pozitív élettani hatása van, amitől fittebb leszel,
  • kíméli az ízületeket.

HK tipp: nem tudod, hogy a te edzettségi szintedhez milyen edzésterv passzol? Akkor nézz rá ezekre a programokra, ahol a kezdőtől a haladókon át a vérprofikig mindenki megtalálja a számára legideálisabb futóedzést.

3+1. Használt crossover a négyfejű combizom hatékony megdolgoztatására

használt crossoverA Crossovereket sokan hajlamosak összetéveszteni az elliptikus trénerekkel, pedig akad köztük jó néhány különbség. Előbbiek ugyanis egy speciális, újfajta oldalirányú mozgásformával sokkal hatékonyabban dolgoztatják meg a négyfejű combizmot.

A comb mellett természetesen a vádlit és a feneket is megmozgatják, sőt, a modernebb gépek, mint például a Technogym már olyan mozgókarokkal rendelkeznek, amelyek a felsőtestet is alaposan megedzik.

HK tipp: akármelyik kardiógépet is választod, akad néhány olyan hiba, amelyek elkerülésére az otthoni edzés közben is érdemes figyelmet fordítani. Ha ezekre odafigyelsz, akkor sokkal előbb tehetsz majd szert izmosabb combokra és formásabb fenékre, mint gondolnád. Ugye te egyiket sem követed el? Ellenőrizd most »

 

Keresd meg a számodra megfelelő használt taposógép, használt szobabicikli, használt futópad vagy használt crossover berendezést!

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!