Life Fitness 90s Stepper használt taposógép

Formás combokra és fenékre vágysz? Akkor neked is a használt taposógép, más néven stepper lesz a tökéletes választás, hiszen rövid idő alatt is látványos eredményeket érhetsz el. Persze csak akkor, ha az egyéni igényeidhez passzoló gépet választod. Ha otthonra vásárolnál kardiogépet és a stepperre esett a választásod, akkor ezt a három kérdést, tedd fel magadnak taposógép vásárlás előtt.

Kényelmes a választott használt taposógép magassága?

A stepperen akkor igazán hatékony az edzés, ha azt egyenes háttal végzed. A megfelelő testtartásra azonban igen nehéz odafigyelni, ha a kapaszkodó túl alacsonyan vagy magasan van, és előrehajolva vagy éppen nyújtózkodva kell taposnod.

Technogym használt taposógépLife Fitness használt taposógépA taposógép vásárlása előtt ezért célszerű kipróbálni néhány különböző magasságú gépet, hogy ráérezz, számodra melyik biztosítja a legkényelmesebb testtartást.

HK tipp: idővel próbálj meg egyre kevesebbet támaszkodni a taposógép karjaira, inkább csak az egyensúly megőrzésére használd őket. Az elvégzett munka így sokkal eredményesebb lesz.

 

Milyen intenzitású edzéshez vásárolsz taposógépet?

Ahhoz, hogy megtalálhasd a tökéletes otthoni kardiogépet, először tisztáznod kell a céljaidat. A használt stepper vásárlása előtt ezért fogalmazd meg, hogy mit akarsz pontosan elérni az edzéssel. Szeretnél:

  • formás combokat és feneket?
  • leadni néhány plusz kilót?
  • egészségesen és fitten élni?

Ezt akár napi negyed óra taposással a saját tempódban könnyedén megvalósíthatod, amihez bőven elég lesz egy egyszerűbb stepper extra funkciók nélkül.

Technogym Excite 700 használt taposógépEsetleg komolyabb célokat tűztél ki magad elé? 

Ha folyamatos intenzív edzésre vágysz, amivel az állóképességedet és a teljesítményedet is növelheted, akkor olyan taposógépre lesz szükséged, amivel mérheted:

  • a megtett távolságot,
  • a tempót,
  • és az eltelt időt.

A Használt kondigépek oldalán kiváló minőségű, pár éves,  edzőtermi használt taposógépek közül választhatsz, melyekhez szervizhátteret biztosítunk.

Van garancia a taposógépre?

A használt taposógép vásárlás előtt mindenképpen kérdezd meg az eladót, hogy az általad választott gép alkatrészeit gyártják-e még egyáltalán, illetve hogyan tudod beszerezni őket. Ha egy meghibásodás esetén heteket kell rohangálnod azért, hogy megjavítsák a stepperedet, akkor érdemes inkább olyan taposógép után nézni, amelyre a gyártó garanciát vállal, és a szervízre sem kell hónapokat várnod.

Nézd meg a Használt kondigépek oldalán a professzionális használt taposógépek kínálatát és válaszd ki a számodra tökéletes steppert most

Kattints a Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálat megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!