TechnoGym Excite használt taposógép, futópad, szobabicikli, ellipszis tréner, elliptika

Az egészséges életmódról és a rendszeres mozgás fontosságáról bizonyára már mindenki sokat hallott. Viszont mai rohanó világunkban, nem biztos, hogy mindig időt tudunk szakítani arra, hogy elmenjünk edzőterembe, vagy futni ezért egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az otthoni edzések, főként a kardioedzések. A Technogym Excite kondigépek pedig mindezt lehetővé is teszik számunkra.

Tudtad, hogy akár az otthonodban is edzhetsz professzionális edzőtermi gépekkel?

Ez manapság már egyáltalán nem lehetetlen. A TECHNOGYM lehetőséget teremt, mindazoknak, akik nem szívesen edzenek mások előtt, vagy nincs idejük heti többször 1-2 órát eltölteni az edzőteremben, viszont fontos nekik, hogy jó minőségű, megbízható géppel eddzenek. Így sok ember otthonában, kényelmesen, időkorlát nélkül, bármikor használhatja ezeket a gépeket, és még várni sem kell rá 🙂

Miért válassz profi kondigépet?

  • – Mert fontos a megbízhatóság…. A TECHNOGYM gépeket a világon számos edzőteremben használják, több mint 2 évtizedes múltra tekint vissza.
       
  • – Mert stabilak…. Nem mozog, nem kattog, nem zörög edzés közben. A gépek stabil acél vázzal készülnek, hiszen az edzőtermekben bírniuk kell a mindennapos használatot is.
     
  • – Mert változatos edzésprogramok közül választhatsz… edzettségi szintednek megfelelően, egyedileg személyre szabhatóan edzhetsz, így nem válik unalmassá

Választékunkból futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner és egyéb berendezések közül választhatsz.

Mennyibe kerül egy ilyen kondigép?

A TECHNOGYM kardiogépek új ára nem olcsó, mivel professzionális edzőtermi gépekről van szó. Viszont jó minőségben, használtan már a piaci ár töredékéért megkaphatod nálunk.

További információért és árakért hívj a +36305546333-as telefonszámon!

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!