A szobabicikli használatának egyik előnye a combformálás

A szobabicikli otthoni használata népszerű szabadidős fitnesz elfoglaltság. Egyre többen ismerik fel, hogy tenniük kell egészségükért, fontos csökkenteniük, vagy elkerülniük a túlsúlyos állapotot. A mindig felmerülő kérdés csupán az, hogy miként tehetik ezt úgy, hogy ne az ellenkező hatást érjék el, hogy ne okozzanak károkat szervezetüknek.

A szobabicikli könnyen beszerezhető, az ilyenek értékesítésére szakosodott üzletekben óriási választékot lehet találni. Alkalmas laza és komoly edzések tartására, eközben használata kényelmes és mégis segíti a test állapotának javítását. Használat közben nem kell az időjárásra figyelni, télen-nyáron, esőben és hóesésben, nagy szélben is használható – otthonunkban. Szobabicikli használata közben tévézhetünk, beszélgethetünk családunkkal, zenét hallgathatunk.

Edzés használt futópad, szobabicikli, taposógép és ellipszis tréner használatával

A szobabicikli kiváló eszköz kardióedzések tartására!

A korszerű berendezések már minden olyan eszközzel fel vannak szerelve, amelyek segítségével nyomon lehet követni a szervezet reakcióját a terhelésre. Rendelkeznek pulzusszám méréssel, a szobabicikli konzolja pontosan mutatja az eltelt időt, a terhelés mértékét, sőt gyakran a felhasznált kalóriamennyiséget is.

A combok és a vádli formálásához is hasznos eszköz a szobabicikli. Használata során a láb izmai kapják a nagyobb terhelést, a comb és a vádli izmai dolgoznak. Közben persze folyamatos a zsírégetés, így a test általános formálása is egyenletes. A formás fenékhez vezető út is a szobabicikli használatán keresztül vezet. Erősebb terhelés esetén megfeszülnek a fenékizmok, a folyamatos terhelés erősíti azokat.

Használt kondigépeket forgalmazunk. Nézd meg szobabicikli kínálatunkat most!

A fogyókúra és zsírégetés is rendkívül hatékony, ha valaki rendszeresen a szobabicikli pedáljaival adja le felesleges kilóit! Átlagos intenzitású szobabiciklizés közben kilónként nagyjából 3 kalóriát éget el a szervezet, ez egy 70-80 kilogramm körüli súlyú ember esetében 200-250 kalória fél óra alatt.

A szobabicikli használata komfortos

A szobabicikli több fokozattal rendelkezik, így a terhelés intenzitása állítható. Kezdők eleinte alacsonyabb, könnyebben tekerhető fokozatokkal kezdjék, majd ahogy egyre jobb állapotba kerülnek az izmok, úgy lehet egyre erősebb fokozatra váltani. De a már edzettek számára is hasznos a több fokozat kínálta lehetőség, hiszen ezzel szabályozni tudják a napi edzés során annak intenzitását, a használat kezdetén alacsonyabb fokozatról lehet emelni a terhelést, majd a levezető „kilométereken” újra csökkenthető az.

Szobabicikli használatával elkerülheted, hogy ilyen combjaid legyenek

Szobabicikli használatával elkerülheted, hogy ilyen combjaid legyenek

És ahogy azt már említettük, a szobabicikli használata nem függ az időjárás viszontagságaitól, használata kényelmes, hallgathatunk közben zenét, nézhetjük kedvenc sorozatunkat a tévében.

Nézd meg most, milyen Technogym és Life Fitness szobabicikliket forgalmazunk!

Amit még nem említettünk: a szobabicikli ára egyre több embernek megfizethető. Ha jó állapotú, használt szobabicikli vásárlása mellett dönt valaki, akkor korszerű, de megfizethető árú fitnesz eszközhöz jut.

Kattints Technogym és Life Fitness használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!