otthoni futópad

Ha rendszeres testmozgás szóba kerül, a legtöbb ember elsőként a futásra gondol. Nem is csoda, hiszen a futás az egyik leghatásosabb és legnépszerűbb edzésforma, amelyet évről évre többen választanak szenvedélyüknek.

A futás egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármikor elkezdhető, a cipőn kívül komolyabb beruházást sem igényel. Elég csak kiválasztani egy kellemes parkot vagy lemenni az utcára és már futhatunk is. A kezdeti lelkesedés azonban sokszor ősszel alábbhagy, amint egy kicsit szelesebbre, esősebbre fordul az idő. Ilyenkor a kitartóbbak bevonulnak az edzőterembe, a futók egy része pedig abbahagyja ezt az edzésformát (rosszabb esetben magát a sportolást is), mert nem szeretne másokkal együtt sportolni. Számukra lehet jó választás a professzionális otthoni futópad.

technogym-excite-futópad

Technogym Excite futópad

Az otthoni futópad pontosan neked való, ha

 

  1. A leglehetetlenebb időpontokban szeretnél nekiállni edzeni

A nap sajnos csak 24 órából áll és sokan vannak, akiknek a 48 óra is kevés lenne. Akinek nagyon sűrű a napja, az csak nehezen tudja a rendszeres testmozgást a mindennapokba illeszteni, és még így is előfordulhat, hogy közbejön valami, le kell mondani a futást.

Az emberek többsége már nehezen indul el újra, ha a munka után végre hazaért, így az esti edzések is kilőve, pláne hogy a legtöbb edzőterem este 8-kor bezár.
Az otthoni edzőgépek nagy előnye, hogy halkan működnek, ezért akár a kora hajnali órákra is be lehet illeszteni egy edzést, amikor a család többi tagja még alszik, vagy a késő estik órákra is időzíthető, amikor a gyerekek már elaludtak.

futópad otthoni használatra

  1. Nem szeretnél edzőterembe járni

Bár napjainkra a konditerembe járni teljesen természetes dolog, sokan még mindig idegenkednek tőle a sok ismeretlen ember, a szokatlan környezet és a bonyolultnak tűnő gépek miatt.

Az otthoni futópad esetén ezzel sem kell számolni, kényelmesen, a saját tempódban, a saját elképzeléseidnek megfelelően edzhetsz.

precor futópad

Precor futópad

  1. Szeretnél spórolni az értékes időddel

Az otthoni edzés legnagyobb előnye, hogy nem igényel előkészületeket, nem kell elmenni a konditeremig, megspórolható az átöltözésre, a tusolásra és a visszaöltözésre szánt idő is, így az utazással együtt minimum 1 órát spórolhatunk, EDZÉSENKÉNT. Ez nagyon sok és értékes idő, amelyet tölthetünk helyette a családdal, a barátokkal vagy éppen munkával is.

professzionális használt futópad otthonra

  1. Szeretnéd az edzésidődet is minél hasznosabban tölteni

Az otthoni futópad nagy előnye, hogy edzés közben bármit csinálhatsz. Futás előtt felteheted főzni a vacsorát, hallgathatsz közben zenét, nézheted a kedvenc sorozatodat, beindíthatsz egy adag mosást, olvashatod a híreket a tableteden vagy éppen hallgathatsz/nézhetsz egy online képzést. Csak rajtad múlik, mennyire hasznosan szeretnéd eltölteni még az edzésre szánt időt is.

 

life fitness használt futópad edzés

  1. A saját szabályaid szerint edzhetsz

Számos kutatás bizonyította, hogy az igazán sikeres emberek hajnalban kelnek és edzéssel kezdik a napot. Ők ébredés után néhány perccel már a futópadon állnak és mire a város ébred már az e-mailjeiket is megválaszolták.

Az otthoni futópadon azt sem nézi senki, hogy mi van rajtad, milyen cipőd van, mennyit futottál vagy éppen mennyire lihegsz edzés után. A saját tempódban edzhetsz akkor és úgy, ahogy csak te szeretnél.

Integrity-Treadmill-life fitness-futógép

Így sokkal vonzóbbnak találod a futást?
Akkor valószínűleg neked is az otthoni futópad lesz az ideális választás. Nézd meg aktuális futópad kínálatunkat, segítünk a számodra legmegfelelőbb otthoni futópad kiválasztásában »

Tetszik? Oszd meg!