Life Fitness használt szobabicikli otthoni használatra

Régebben elképzelhetetlen volt, hogy professzionális edzőtermi gép legyen az otthonunkban, de ma már otthonra is könnyen beszerezhetünk ugyanolyan minőségi Life Fitness vagy Technogym kardiogépet, mint amilyenek az edzőtermekben vannak. Ezeknek a kondigépeknek az új ára sok ember számára megfizethetetlen, de használtan jóval a piaci ár alatt megkaphatjuk ezeket. Most segítséget nyújtunk ahhoz, hogyan válasszunk kondigépet saját otthonunkba.

Kik vásárolnak otthonra kondigépet?

… akik nem szeretnek edzőteremben, másokkal együtt (vagy előtt) edzeni, viszont ugyanúgy szeretnének mozogni és használni az edzőtermi gépeket.

… akik nem akarnak várni egy adott gépre, hogy sorra kerüljenek

… akiknek nincs lehetősége edzőteremben edzeni, mert messze van az otthonuktól, így sok időt spórolhatnak meg.

Számukra ideális megoldás lehet, ha beszereznek az otthonukba egy kondigépet. Ahhoz, hogy kiválasszák, számukra melyik az ideális természetesen ki kell próbálni többfélét… A legnépszerűbb kardiógép a futópad, a taposógép, az elliptikus tréner és a szobabicikli.

A használt szobabicikli használata kényelmes

A szobabicikli használata kényelmes

Kardiogépek választásához itt kaphattok segítséget

Ezek a gépek elsősorban a fogyást segítik elő, de a rendszeres edzés erősíti az izomzatot, formálja a testet, jó hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre stb.

Miért érdemes minőségi kondigépet beszereznünk otthonunkba?

– a Life Fitness és a Technogym futópadok, szobabiciklik, taposógépek és elliptikus trénerek megbízhatóak több évtizedes fejlesztői tapasztalattal lettek a legoptimálisabban kialakítva

– kezdők is használhatják, saját edzettségi szintüknek megfelelően állíthatják be a gépet, így biztosítva a fokozatos terhelést

– egy gépen számos program teszi lehetővé, hogy az edzés ne váljon monotonná

– használata egyszerű, kíméli az ízületeket, hátat, térdet

– a Life Fitness és a Technogym edzőtermi gépei, napi több órás használtra lettek tervezve, megbízhatóak, ezért az ő kínálatukban találhat szobabicikli, futópad, taposógép és elliptikus tréner választék tagjai hosszútávon használhatóak

– ha minőségi kardiogépet vásárolsz, ami nem zörög, nem kattog, stabil acél vázzal rendelkezik akkor az edzés is kellemesebb lesz

Mindegyiknek megvan a saját szerepe. A választás attól függ, hogy milyen célra szeretné használni, azaz meg kell felelnie egy vagy több, előre meghatározott célnak. A beszerzés előtt tudni kell, hogy mire fogjuk használni a gépet.

Használt elliptikus tréner edzés közben

Használt elliptikus tréner edzés közben

Hogyan válasszunk kondigépet saját otthonunkba? 

Melyek a legfontosabb szempontok?

Az kondigép teljesítménye

Fontos a terhelhetőség kérdése. Ellenőrizzük, mely maximális terhelés elviselésére képes. Ugyanis az ilyen berendezések terhelése is korlátozott egy bizonyos szinten.

A kondigép helyfoglalása

A rendelkezésre álló helytől függően gondoljuk át, hogy a kondigép milyen helyet igényel úgy szélesség mint magasság szempontjából. Vegyük figyelembe a berendezés súlyát is: ezek a készülékek stabilitásukból eredően gyakran nagyon nehezek.

A kondigép beállításai

Ahhoz, hogy a berendezést a lehető leghosszabb ideig használhassuk, vegyük figyelembe, hogy mennyire fejleszthető az edzőgép és mennyire változatos felszerelésekkel, programokkal rendelkezik.

Szilárdság és stabilitás

Az edzőgép használatának gyakoriságától függetlenül ellenőrizzük, hogy szilárd, stabil-e. Nem csak az edzőtermi gépeknek kell strapabíróknak lenni, egy otthonra vásárolt kondigépen való edzés szintén lehet ugyanolyan élvezetes, ha minőségi professzionális gépet választunk.

Kényelem és biztonság

Válasszunk kényelmes, stabil ülést, (pl. szobakerékpárok esetében) mely megkönnyíti a gyakorlatok végrehajtását. A futópadok fontos része a Flex Deck rezgéscsillapító rendszer, amely csökkenti a terhelést, így kímélve az ízületeket és a térdet.

A használt elliptikus tréner használata kényelmes

A használt elliptikus tréner használata kényelmes

Támaszkodhatunk még a felhasználók véleményére is, hogy segítségünkre legyen hogyan válasszunk kondigépet saját otthonunkba. Az így szerzett információk segítenek minket a megfelelő gép kiválasztásában.

Akár alkalmi, akár rendszeres, vagy intenzív edzésre használjuk, a Life Fitness és Technogym professzionális használt futópad, elliptikus tréner, taposógép vagy szobabicikli gépei megfelelnek az általunk támasztott követelményeknek.

Kattints a Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálat megtekintéséhez!

 

Tetszik? Oszd meg!