Professzionális használt futópad otthonra

Ha már benned is megfogalmazódott kell egy használt futópad otthonra , akkor a vásárlás előtt érdemes tisztában lenni, hogy melyik márkát érdemes választani? Pedig a kulcsfontosságú kérdés sokkal inkább az, hogy HOGYAN válaszd ki az új sporteszköz márkáját. Egyetlen univerzális megoldás ugyanis nem létezik, ezért most azt mutatjuk meg neked, hogyan találhatod meg a te saját igényeidhez legjobban passzoló futógépet.

Ezdés Life Fitness futópad

Ezdés Life Fitness futópadon

1. Ellenőrizd, hogy pótolhatóak-e a kinézett használt futópad alkatrészei

Ha az általad kinézett futógép márkák egyikéhez sem adnak több éves garanciát, viszont minden egyéb elvárásodnak megfelelnek, akkor nem kell azonnal más megoldás után nézned. Ilyenkor célszerű megkérdezni az eladót, hogy mennyire nehéz beszerezni a futópadhoz a szükséges alkatrészeket egy esetleges meghibásodás esetén.

Nem a legszerencsésebb például olyan futógépet választani, amelynek a legfontosabb alkatrészeit már nem gyártják, vagy azokat csak őrült költségek árán tudnád pótolni. A széles termékskálával rendelkező márkák, mint például a Life Fitness vagy a Technogym rengeteg típusú tartozékot készítenek. Mivel ezeknek a gyártóknak van magyarországi szervízvelérhetősége is, így náluk garantáltan nem maradsz majd segítség nélkül.

2. A választás előtt fogalmazd meg, milyen célokkal vágsz neki a futásnak

A használt futópad kiválasztása előtt mindenképpen fogalmazd meg magadban, hogy milyen célokkal vágsz neki az otthoni edzéseknek. Néhanapján kocognál egy fél órát munka után, hogy kikapcsolódj és feltöltődj? Akkor értelemszerűen egy egyszerűbb használt futópad is megfelel. Vagy inkább szeretnél változatos edzéseket végezni a legkülönfélébb intenzitással és programokkal? Akkor már érdemes körülnézni, hogy melyik márka készít olyan professzionális futógépeket, amelyeken komolyabb funkciók közt válogathatsz.

HK tipp: Ebben a kérdésben ismét csak fontos lehet, hogy az adott márkának mennyire széles a termékkínálata. Ugyanis minél többféle futópadot gyártanak, annál nagyobb az esélye, hogy a kínálatukban megtalálod a személyes igényeidhez és céljaidhoz legjobban passzoló sporteszközt otthonra

Tekintsd meg a Használt kondigépek további használt kardiógépeit is

3. Gondold át, hogy milyen extra funkciókra lehet szükséged futás közben

Mára rengeteg olyan kiegészítő funkciót is kínálnak a használt futópadok, amelyek nélkül természetesen elképzelhető az edzés, de képesek azt sokkal élvezetesebbé, szórakoztatóbbá vagy éppen hatékonyabbá tenni. Ilyen extra lehetőség például:
• a futópadba beépített zenelejátszó (akár fülhallgató bemenettel),
• a pulzusmérő,
• az összetett teljesítménymérő- és értékelő rendszer,
• az okoseszköz összekötés,
• a speciális telefonos applikációk az adott futópad márkához.

Life Fitness futópad applikációk

Life Fitness futópad applikációk

4. Nézz utána a futópad márkáknak az internetes fórumokon

Azon gondolkodsz, hogy honnan is tudnál ennyi infót beszerezni, anélkül, hogy órákon át faggatnád az eladót? Az interneten ma már rengeteg forrásból tájékozódhatsz, hiszen a komolyabb márkák honlapján is számos infót találsz:
• az adott témában fórumokat, ahol az otthoni futópadozás hívei osztják meg tapasztalataikat,
• szöveges vagy éppen „pontozós” értékeléseket,
• „szakmai” portálokat, amelyekben edzőktől, sportolóktól olvashatsz jó tanácsokat.

Technogym Excite és Life Fitness használt futópad

Technogym Excite és Life Fitness használt futópadok

A népszerű Life Fitness futópadokról, és a szintén kapós Technogym márkáról mi is többször írtunk már. Választás előtt mindenképpen érdemes ránézni ezekre az összefoglalókra.

Az internet tökéletesen alkalmas olyan általános információk beszerzésére a futópad márkákról, amelyekről jobb meghallgatni nagyobb tömegek véleményét is.

Tapasztalataink szerint a vásárlás előtt például sokan keresnek rá arra, hogy az adott sporteszköz:
• milyen zajszinttel működik,
• mennyire könnyen mozgatható,
• hogyan tisztítható, tartható karban.


Válaszd ki a tökéletes használt futópadot otthonra, fedezd fel a használt futópad kínálatunkat most »

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!