Technogym Excite 700 használt taposógép

A használt futópad után a használt taposógép az egyik legnépszerűbb otthoni kardiógép a hölgyek körében. Nem is csoda, hiszen rendkívül egyszerű és hatékony a használata. Mindezek mellett kis helyen is elfér. Kiválóan használható zsírégetésre, az állóképesség javítására, valamint a combok és a farizom fejlesztésére. Sőt, akár a teljes test átmozgatására is. Ehhez azonban érdemes minden szempontból megfelelő taposógépet választanunk.

Life Fitness 90s Stepper használt taposógép

Life Fitness használt taposógép

Bár az egyszerű kis használt taposógépek lényegesen olcsóbbak, nagyon is megéri komolyabb, kapaszkodóval szerelt használt taposógépet (steppert) választani, hiszen rádőlve könnyedén szabályozhatjuk, hogy melyik testrészre hasson inkább a gyakorlat. A kapaszkodó nélküli taposón nagyon kell figyelni, mert billeg a felsőtest, és fel kell venni egy pozíciót, majd az edzés alatt azt kell tartani. Nem tűnik egyszerűnek, és sajnos a valóságban sem az.

Technogym használt taposógép

A támaszkodás sem jó megoldás ugyanakkor, hiszen áthelyeződik a testsúly és semmit nem ér a gyakorlat. Edzés közben figyelni kell a megfelelő pulzusszámra és a kellő nehézségi fokozat kiválasztására, hogy elérhessük a kívánt eredményt.

A legidálisabb függőleges pozícióban tartani a testet, és a támaszkodót az egyensúly megtartására használni, közben pedig a testhelyzetet változtatni, ha más izomcsoportot szeretnénk megmozgatni.

A farizmot, a deréktájt, csípő vonalát vagy a combokat formálnád inkább?

Nem gond, egyszerűen dőlj a karra és figyeld, a test mely részén fejti ki a gyakorlat a hatását. De vigyázat, a támaszkodva vagy nagyon alacsony intezitással végzett edzés szinte semmit nem ér.

A használt taposógép mozgásformája leginkább a lépcsőzést utánozza, ezért a térd- vagy egyéb ízületi problémával rendelkezőknek érdemes használat vagy taposógép vásárlás előtt a kezelőorvosukkal is konzultálni.

Alacsony intenzitású edzés közben akár olvasni is lehet edzés közben, ha azonban látványos eredményre vágyunk, válasszuk inkább a magasabb intenzitású edzéseket.

Otthoni taposógép vásárlása előtt érdemes mérlegelni egy használt, de professzionális taposógép választását is, mint amilyen a Technogym. Hiszen így egy gondosan, szakértők által tervezett, a test igényeihez alakított, strapabíró és nagyfokú terhelésre tervezett gépet választhatunk ugyanazért a pénzért. Ez ugyanolyan stabil, profi, tartós és hatékony lesz, akár egy edzőtermi taposógép.

Technogym használt taposógép

TECHNOGYM EXCITE 700

  • Ergonómiailag jól kialakított taposógép
  • Ideális a láb és farizom erősítéséhez
  • 25 nehézségi fok
  • A lábtartók egymástól független
    mozgása ideálisan fejleszti
    az egyensúlyi és koordinációs érzéket.
  • Kijelzők: 700 LED, TV, VISIOWEB

Nézd meg további kardiógépeinket:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kattints a Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálat megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!