A kezdőktől a sérülésből lábadozó sportolókon át az edzett használókig, a a használók széles köre élvezheti az edzést az 95R Engage készüléken. A kényelmes ülés, a deluxe kartámaszok vagy az oldalsó kormány és a kézre álló vezérlőelemek tovább növelik a felhasználó kényelmét. A pedál hevederének állíthatósága és a formatervezés megkönnyíti a szobabiciklire feljutást és az edzés megkezdését.

A Life Fitness 95R szobabicikli tulajdonságai

  • Fejlett konzol technológia – iPod® integráció, USB csatlakoztathatóság, virtuális edző, Workout Landscape ™ Perspectives és videótartalom megjelenítés. A látvány, hang és teljesítmény egyszerre jelenik meg az Engage ™ konzolban, amely az egyik legfejlettebb technológia az fitnesziparban.
  • Ergonómikus tervezés – megkönnyíti a felhasználók számára, hogy könnyen fel- és leszállhassanak az ülésre/ről.
  • Kényelmes Curve Plus ülés egyszerű beállításokkal – az kialakított ülés deluxe háttámlával rendelkezik. Kivételes kényelem, miközben egyszerűvé vált a felhasználók számára az ülés könnyű beállíthatósága, még ülő helyzetben is.
  • Kézre álló erőfokozat beállíthatóság – a deluxe kartámaszokon és az oldalsó kormányon helyezkedik el, így a felhasználók számára az edzés intenzitásának beállításai egyszerűbbé váltak.

Folyamatos karbantartást nem igényel!

A Life Fitness 95R szobabicikli műszaki adatai

Hosszúság 170 cm
Szélesség 69 cm
Magasság 135 cm
Súly 97 kg
Használó maximális súlya 180 kg
Nehézségi fokozatok 26

Kattints Technogym és Life Fitness használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

Kattints teljes használt szobabicikli (szobakerékpár) kínálatunk megtekintéséhez!

 

Tetszik? Oszd meg!