Technogym Excite használt top

Élvezd a változatosabb, stimuláló és hatékony kardio edzés élményét a TECHNOGYM EXCITE TOP használatával! Legtöbben csak az olyan kardiogépeket ismerik, – mint a futópad, elliptikus tréner, taposógép, szobabicikli – amelyek az alsó test (láb és farizmok) megdolgoztatásával égetnek el kalóriát.

Azonban a TECHNOGYM teljes körű megoldásokat kínál erre is.

Az Excite termékvonal karergói közül, most a TOP-ot mutatjuk be

A Top egy új innováció a kardiovaszkuláris edzés szektorában. Teljes, átfogó edzést biztosít a váll, a karok, és a mellkas izomcsoportjai számára, ami garantáltan inspirálja a lelkes fitnesz rajongókat.

A felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti.

Miért a Technogym Excite Top?

Sokoldalú kardiogép

A Top ülve és állva is használható. Az opcionális ergonomikus ülés segít a helyes tartás felvételében, valamint a core izmok, a hát és vállizmok bevonásában, a teljes test jobb stabilizációjáért.

A Top opcionálisan felszerelhető egy háttámlás üléssel a maximális kényelem és megtámasztásért. Az álló pozíció hosszabb mozgásláncokat foglal magában, mely több izom bevonásával és a kalória fogyasztás megnövekedésével jár.

Technogym Excite használt top edzés közben

Technogym Excite top edzés közben

 

Többféle edzési lehetőség

 A Top segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar        magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

Technogym Excite Top beállítási lehetőségei

Technogym Excite Top beállítási lehetőségei

Előre – hátra ellenállás

A váltott nyomó és húzó mozdulatokkal a kiegyensúlyozottabb edzésen túl a váll és a törzs valamennyi izmának bevonása is elérhető.

Személyre szabott felhasználói élmény

LED és TV változattal is kapható, így mindenki a saját igényeinek megfelelő típust választhat.

Gyors bemelegítés- Warm Up program

Mindössze négy perc leforgása alatt a Warm Up (bemelegítés) funkció kiválasztása egy olyan gyakorlatsoron kísér végig, mely felkészít a biztonságos és hatékony edzésre.

* * *

A TECHNOGYM  EXCITE™ család egyéb gépeivel kombinált edzésprogram segítségével a Top garantálja a fizikális csúcsformát azon tagok számára is, akik csupán kevés időt képesek szentelni edzésüknek.

CPR™, edzés profilok, tesztek és manuálisan állítható edzés rutinok mindenki számára lehetővé teszik a helyes, és hatékony edzésprogram kialakítását. A Top teljesen ideális azon felhasználók számára, akik lábgyengeségben szenvednek, továbbá azon atléták számára is, akik kardiovaszkuláris edzést szeretnének folytatni.

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!

Tetszik? Oszd meg!