Technogym Excite használt top

Élvezd a változatosabb, stimuláló és hatékony kardio edzés élményét a TECHNOGYM EXCITE TOP használatával! Legtöbben csak az olyan kardiogépeket ismerik, – mint a futópad, elliptikus tréner, taposógép, szobabicikli – amelyek az alsó test (láb és farizmok) megdolgoztatásával égetnek el kalóriát.

Azonban a TECHNOGYM teljes körű megoldásokat kínál erre is.

Az Excite termékvonal karergói közül, most a TOP-ot mutatjuk be

A Top egy új innováció a kardiovaszkuláris edzés szektorában. Teljes, átfogó edzést biztosít a váll, a karok, és a mellkas izomcsoportjai számára, ami garantáltan inspirálja a lelkes fitnesz rajongókat.

A felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti.

Miért a Technogym Excite Top?

Sokoldalú kardiogép

A Top ülve és állva is használható. Az opcionális ergonomikus ülés segít a helyes tartás felvételében, valamint a core izmok, a hát és vállizmok bevonásában, a teljes test jobb stabilizációjáért.

A Top opcionálisan felszerelhető egy háttámlás üléssel a maximális kényelem és megtámasztásért. Az álló pozíció hosszabb mozgásláncokat foglal magában, mely több izom bevonásával és a kalória fogyasztás megnövekedésével jár.

Technogym Excite használt top edzés közben

Technogym Excite top edzés közben

 

Többféle edzési lehetőség

 A Top segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar        magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

Technogym Excite Top beállítási lehetőségei

Technogym Excite Top beállítási lehetőségei

Előre – hátra ellenállás

A váltott nyomó és húzó mozdulatokkal a kiegyensúlyozottabb edzésen túl a váll és a törzs valamennyi izmának bevonása is elérhető.

Személyre szabott felhasználói élmény

LED és TV változattal is kapható, így mindenki a saját igényeinek megfelelő típust választhat.

Gyors bemelegítés- Warm Up program

Mindössze négy perc leforgása alatt a Warm Up (bemelegítés) funkció kiválasztása egy olyan gyakorlatsoron kísér végig, mely felkészít a biztonságos és hatékony edzésre.

* * *

A TECHNOGYM  EXCITE™ család egyéb gépeivel kombinált edzésprogram segítségével a Top garantálja a fizikális csúcsformát azon tagok számára is, akik csupán kevés időt képesek szentelni edzésüknek.

CPR™, edzés profilok, tesztek és manuálisan állítható edzés rutinok mindenki számára lehetővé teszik a helyes, és hatékony edzésprogram kialakítását. A Top teljesen ideális azon felhasználók számára, akik lábgyengeségben szenvednek, továbbá azon atléták számára is, akik kardiovaszkuláris edzést szeretnének folytatni.

Kattints Technogym és Life Fitness használt taposógép kínálatunk megtekintéséhez!