Life Fitness használt szobakerékpár

A Tecnogym a föld összes sarkában hozzájárul ahhoz, hogy az emberek egészségesebben és sportosabban éljenek. A vállalat ezt a célt a legkiválóbb kardiovaszkuláris eszközök, edzőberendezések, szolgáltatások, tartalmak és programok felkínálásával éri el, mindez pedig a legmodernebb technológiára épül. Az egyéni igényekhez leginkább igazodó kardiovaszkuláris eszközt itt mindenki megtalálhatja, legyen szó az alsó- vagy a felsőtest erősítéséről.

Technogym szobakerékpárok ülő helyzetben

A Technogym professzionális edzőtermi kerékpárjai precíz mérnöki tervezés eredményeként születtek meg, orvosi és ergonómiai tesztek alapján. Ezek a klasszikus kerékpárokhoz hasonlóan vannak kialakítva, amelyeken ülő helyzetben edzhetünk, miközben a kezünk a “kormányon” pihen. Ezek a készülékek ideálisak a fogyásra és kardio edzésekhez, valamint az állóképesség fejlesztéséhez.

Ha vágyaid között szerepelnek formás combok és feszes fenék, akkor egy használt Technogym szobakerékpár tökéletes választás lehet számodra, mivel célzottan dolgoztatja ezeket a fontos izomcsoportokat. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a test többi részét nem mozgatja át. Ellentétben a tévhitekkel, a biciklizés közben könnyedén megszabadulhatsz a felesleges kilóktól is. A rendszeres, hosszabb tekerések emellett növelik az állóképességet és a kitartást is, amelyeket az élet más területein is sikeresen kamatoztathatsz.

technogym háttámlás szobakerékpár

A szobakerékpárok csoportosítását az ellenállás típusa alapján is elvégezhetjük. Ilyen módon léteznek például mágneses ellenállású szobakerékpárok, amelyeken a nehézség fokozatait manuálisan állíthatjuk be. Az ergométeres szobabiciklik viszont digitálisan szabályozható ellenállással rendelkeznek, és általában elektromágneses rendszerekkel fékezik a pedálozást. Ezen kívül vannak olyan kerékpárok is, amelyek nem ellenállással, hanem beépített motorral nehezítik a pedálozást, azonban ezek stabilitása az erőkifejtéssel szemben általában gyengébb.

A Tecnogym Spinning Bike

Ez a kerékpár teljes mértékben elektronika nélkül működik, így tökéletes választás mind beltéri, mind kültéri használatra. A lakásod vagy a házad kényelméből sem kell kilépned, hiszen tekerhetsz a szobádban, a kertben vagy akár a teraszon is. Az egész év folyamán élvezheted előnyeit. A spinning edzéssel akár 700-800 kalóriát is elégethetsz egy óra alatt, melynek jelentős részét a szénhidrátok teszik ki.

Technogym kézi kerékpárok

A kézi kerékpárokon, amelyeket más néven Topoknak is neveznek, specifikus izomláncok vonhatók be azáltal, hogy változtatjuk a forgó fogantyúk helyzetét, a forgókar magasságát és a teleszkópos karok hosszát az edzés során.

technogym top kezi kerékpár edzés közben

technogym top kezi kerékpár edzés közben

A Technogym XT TOP készülék mindenki számára ideális választás a felsőtest, különösen a vállak erősítésére. Ezen eszköz segíti a vérkeringést és a sejtek oxigénellátását. Alkalmas mind ülve, mind állva történő használatra. A felsőtest forgató edzése nem csak az állóképességedet és izomerődet fejleszti, hanem hozzájárul a megjelenésed javításához is.

Az XT Top ülését eltávolíthatod, hogy teljes hozzáférést biztosíts mozgássérültek számára is.

A kézi kerékpárok rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók. Ezeket nemcsak edzőtermekben és rehabilitációs intézményekben találjuk meg, hanem a profi sportolók is, különösen a gyorsúszók, rendszeresen használják őket. A kézi kerékpárok használata egyszerű, biztonságos, ergonómikus és hatékony módot kínál az erőnléti edzés és az aerob tevékenység összekapcsolására.

 

Nézd meg a használt szobakerékpárjainkat, bike vagy háttámlás változatait vagy válologas spinningek közül:

 Technogym Bike Forma 500 használt szobabicikli, szobakerékpárTechnogym Excite 700 bike Life Fitness 95Ri használt szobabicikli

Life Fitness 95C Inspire

Lehet más is érdekli!

Taposógépeket, elliptikus trénereket, futópadok is talál nálunk.

Tetszik? Oszd meg!